Bikini Bölgesi Batıklarından Nasıl kurtuldunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi forga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
F

forga

Ziyaretçi
Bu konuda cahil bendenizi aydınlatırsanız sevinirim a.s.

canım neyle alıyorsun tüyleri ..aldığın yöntemden olabilir ..

epilatörleeeee :1shok:
acıdan ses tellerime kadar titriyorum yemin ederim delikafadulden
sonrasında da batıklar

istersen önce ağda bantlarıyla al,ağda bantlarını küçük küçük kes küçük bölgelere yapıştır çek
ikinci seansta daha ince çıkacaklarından epilatör acıtmaz okadar
ama tüyler çok uzun olmamalı,uzun olduğunda daha çok acı çekiliyor..

epilatör nereye uygulanırsa uygulansın batık yapıyor, en iyisi ağda.

zemus, bebekbeklerken ve tuce teşekkürler kızlar ağda batık yapmaz diyosunuz yani, birde onu deneyeyim,
kıldan tüyden kurtulmak için bi servet harcıyoruz yanlız
kaydirigubbakcemile3

ben epilatör kullanıyorum sıklıkla,ağda bantlarını çok fazla kullanmadım
batık yada başka bir problemle karşılaşmadım
acaba kullanılan epilatörden kaynaklanabilirmi bu ?

forga senin için bişiler buldum ,bunları bi araştır istersen
-"çözüm susam yağı + limon karışımıdır. Haftada 2 gün banyodan sonra bu karışımı sürersen kısa sürede batıkların düzelecektir. Eğer batık olan yeri güzelce kabak lifi ile keseleyip bu karışımı sürersen kısa sürede sonuç olabilirsin"(netten alıntıdır)
-batık lekelerinden kurtulmak içinde sinir otu ,sinir otu taze olarak bulunup lapa haline getirilip ilgili bölegeye uygulanırsa lekelere birebirmiş

tşkler arkadaşlar
Sabah ağda yapayım dedim ilk yapıştırmada pes ettim, vallahi yapanları gerçekten tebrik ediyorum. Epilatör daha iyi en azından çok daha temiz

En sonunda şu evde lazerli epilasyon yapabildiğiniz aletlerden alcam, bazı epilatörlerden az bi fiyata
bunlardan kullanan yoktur herhalde demi?

Forga inan aynı dertten muzdaribim çözüm arayışındayım bende... ağda beceremiyorum kendime sadece(( epilatörde batık yapıo(( susam yağı filan demiş arkadaşımız ama oda beslio diye biliyorum.. Öf ne dertmiş be...Epilatöre devam anlıycan benimde.....

-batık lekelerinden kurtulmak içinde sinir otu ,sinir otu taze olarak bulunup lapa haline getirilip ilgili bölegeye uygulanırsa lekelere birebirmiş

noooooolur şu tarifi biraz daha açar mısın.....
1-taze haldeyken nası lapa haline getiricez?
2-sürünce ne kadar beklicez?
3-ne kadar aralıklarla uygulicaz?

ayni dert bende de var malesef :a015:
ustelik agda kullanmama ragmen.
epilatorle alsam kim bilir ne hale gelecek
fistigim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ben tüylerden kutulmak için limon ve tuzu denedim. bunlar sayesinde bikini bölgemde batık da olmuyor artık, sivilce de çıkmıyor. bir de üstüne tüylerim inceldi. tuz sayesinde peeling yapmış oluyorsun zaten. biraz canın yanıyor ama olsun, sonra geçiyor

haklisin canim ben limon ve tuzu bacaklarimda denemistim ve gercekten ise yariyor tuylerde incelme yapiyor.
ama cok yakiyo hakkaten. bikini bolgesine yapilirsa daha cok yakar yaa nasil dayaniyosun

canım sinirotunu nasıl kullanıcamızıda yazarmısın??
haklisin canim ben limon ve tuzu bacaklarimda denemistim ve gercekten ise yariyor tuylerde incelme yapiyor.
ama cok yakiyo hakkaten. bikini bolgesine yapilirsa daha cok yakar yaa nasil dayaniyosun
nasıl yapıosunuz kızlar anlamadı ben...tüyleri aldıktan sonramı uyguluosunuz ayy banada anlatın..

kızlar ağdada batık yapıyoo yaaa yıllardır almama rağmen,şu tuz limon ölçüsünü ve ne kadar süre sonra yıkamamız gerektiğini anlatırmısınız,,hihoyyytbikini bölgesine bunu yapmadan biri itfaiye çağırsın ancak geçer yangınımdelikafadulden

kıslar ponza taşı varya ben onu çok nazik hareketlerle sürttüm.ertesi gün batıklar kızarıklık şeklinde ortaya çıktı cımbızla çektim valla..hatta iğneyle deşmek ii bi yöntem diil ama ben ölel yaptım..ve madecessol die bi krem var onu sürdüm..iki gün oldu daha kermi süreli yine burdaki bi arkadaşın tavsiyesi üzerine kullanıorum...kremin etkisini görcem ama ponza taşı ii sonuç verdi...

selam kızlarr bı kac aydır ılk defa agdaya basladım camsakızıyla alıyorum yalnız kasık bölgelerımde sıvılcelenme oluyorr bunun dısındada sıvılceler zamanla iz olarak kalıyorr dermotoolojıye gıttım kadın bunun pek ı caresı olmaz ama emosılın dıye krem verdı ama gercektende faydası yok yasayan bılgısı olan yardımcı olursa cok sevınırım

kızlar ya kurtulamıyorum ben bu problemden bepanthen kullandım ama etkisi olmadı bana bi çare lazım rahat rahat bikini bile giyemiyorum artık off

kızlar ya kurtulamıyorum ben bu problemden bepanthen kullandım ama etkisi olmadı bana bi çare lazım rahat rahat bikini bile giyemiyorum artık off

canım uyguladığın ağdaya göre ve uygulama şekline göre acı değişir ben bikini bölgemde epilissimanın titanyum konserve ağdasını uyguluyorım kalın pudralı bir ağda bikini bölgesi için özel yalnız bunu ısıtman için birde konserve ısıtıcın olması gerekir ben bi internet sitesinden aldım bunları evde kendim yapıyorum çokda rahat oluyor google titanyum konserve ağda diye arat çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…