F
forga
Ziyaretçi
- Konu Sahibi forga
Bu konuda cahil bendenizi aydınlatırsanız sevinirim a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-batık lekelerinden kurtulmak içinde sinir otu ,sinir otu taze olarak bulunup lapa haline getirilip ilgili bölegeye uygulanırsa lekelere birebirmiş
arkadaşlar ben tüylerden kutulmak için limon ve tuzu denedim. bunlar sayesinde bikini bölgemde batık da olmuyor artık, sivilce de çıkmıyor. bir de üstüne tüylerim inceldi. tuz sayesinde peeling yapmış oluyorsun zaten. biraz canın yanıyor ama olsun, sonra geçiyor
canım sinirotunu nasıl kullanıcamızıda yazarmısın??forga senin için bişiler buldum ,bunları bi araştır istersen
-"çözüm susam yağı + limon karışımıdır. Haftada 2 gün banyodan sonra bu karışımı sürersen kısa sürede batıkların düzelecektir. Eğer batık olan yeri güzelce kabak lifi ile keseleyip bu karışımı sürersen kısa sürede sonuç olabilirsin"(netten alıntıdır)
-batık lekelerinden kurtulmak içinde sinir otu ,sinir otu taze olarak bulunup lapa haline getirilip ilgili bölegeye uygulanırsa lekelere birebirmiş
nasıl yapıosunuz kızlar anlamadı ben...tüyleri aldıktan sonramı uyguluosunuz ayy banada anlatın..haklisin canim ben limon ve tuzu bacaklarimda denemistim ve gercekten ise yariyor tuylerde incelme yapiyor.
ama cok yakiyo hakkaten. bikini bolgesine yapilirsa daha cok yakar yaa nasil dayaniyosun
kızlar ya kurtulamıyorum ben bu problemden bepanthen kullandım ama etkisi olmadı bana bi çare lazım rahat rahat bikini bile giyemiyorum artık off