- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
şu ısıtma olayını da bi türlü becerememiştim.. ütü hiç aklıma gelmedi :roflol: güzelmiş bikere de öle deniyim barialkisalkisalkis
bende ilk ağda deneyimini soğuk ağda bantlarından yana kullandım.gayet memnundum azalmada oldu kısa bi sürede..taki başıma şu çam sakızı dedikleri klasik ağdaya mecbur kalana kdr..tatildeydim ve bulunduğum mekanda bulmakda zorluk çekince yanımda lazım olur die aldığım bu ağdayı denedim..gayet pratik bi şeklide alabilsemde 1 hafta sonrasında korkunç bir manzara oluştu.sanki jilet vurmuşum gibi köklendi ve çektiğim o ızdırabın boşuna olduğunu anladım..herkezde aynı etkiyimi yaratıyor bilmiyorum ama bende resmen köklendirdi..şimdi yeniden bantlara geri dönüş yapıcam ve bi daha hayatta sir ağdadan vazgeçmem
İlk defa yapacaksanız dışarıda yaptırın derim ben. Şimdi kökü çok güçlüdür tüylerin. Kendiniz çekerken yeterince hızlı çekemezseniz yapışır kalır. Birkaç sefer ağdacıda alışsın, sonra kendiniz yapın.
Ama illa yaparım derseniz şu yöntemi öneririm.
Bant ağdalardan alın. Onları minik minik kesin birkaç santimetrekarelik kareler ya da diktörtgenler halinde. Sonra da ısıtıp ısıtıp uygulayın. Yani her seferinde küçük bir alana yapıştırın, böylece neredeyse hiç acımıyor. Bu arada en önemli kısım ısıtma. O bant ağdaların paketinde elde ısıtılması yeterli yazıyor ama değil. Ben şu yöntemi keşfettim. Yanıma ütüyü alıyorum, düşük ayarda çalıştırıyorum. Her seferinde yapıştıracağım kestiğim bandı ütüde ısıtıyorum, ne kadar ısınırsa o kadar iyi tutuyor.
Kolay gelsin.
ılk defa yapacaksanız dışarıda yaptırın derim ben. Şimdi kökü çok güçlüdür tüylerin. Kendiniz çekerken yeterince hızlı çekemezseniz yapışır kalır. Birkaç sefer ağdacıda alışsın, sonra kendiniz yapın.
Bant ağdalardan alın. Onları minik minik kesin birkaç santimetrekarelik kareler ya da diktörtgenler halinde. Sonra da ısıtıp ısıtıp uygulayın. Yani her seferinde küçük bir alana yapıştırın, böylece neredeyse hiç acımıyor. Bu arada en önemli kısım ısıtma. O bant ağdaların paketinde elde ısıtılması yeterli yazıyor ama değil. Ben şu yöntemi keşfettim. Yanıma ütüyü alıyorum, düşük ayarda çalıştırıyorum. Her seferinde yapıştıracağım kestiğim bandı ütüde ısıtıyorum, ne kadar ısınırsa o kadar iyi tutuyor.
Kolay gelsin.
ılk defa yapacaksanız dışarıda yaptırın derim ben. Şimdi kökü çok güçlüdür tüylerin. Kendiniz çekerken yeterince hızlı çekemezseniz yapışır kalır. Birkaç sefer ağdacıda alışsın, sonra kendiniz yapın.
Kolay gelsin.
spreyin adını ve fiyatını öğrenebilir miyim acaba ?ben bikini bölgesi için ağda öncesi uyuşturucu sprey aldım ama emla gibi değil küçük anestezi ameliyatlarında falan kullanılanından kulak delme vs gibi
ben de yıllardır çam sakızı ile yaparım temizliğimi, sonuç mükemmel, bilemiyorum başka yöntemler denemedim, belki daha kolay yöntemler olabilir ama çam sakızı ile yaparken en az 1 saatim gidiyor, ölüyorum yorgunluktan, ama 1 ay rahat ediyorum, ben de bu aralar kuaföre gidip aldırayım diyoruma am utanıyorum, herkes gidiyor esasen ama ben çok çekiniyorum.
çam sakızı ile nasıl yapılıyor diye sormuş bir arkadaş, ben küçük küçük parçalar halinde elime alıp, bölgeski tüyleri çekiyorum, yapıştırmıyorum, ilk 10 dakika acıyabilir ama sonra uyuşuyor acı hissetmiyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?