- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
İlk defa yapacaksanız dışarıda yaptırın derim ben. Şimdi kökü çok güçlüdür tüylerin. Kendiniz çekerken yeterince hızlı çekemezseniz yapışır kalır. Birkaç sefer ağdacıda alışsın, sonra kendiniz yapın.
Ama illa yaparım derseniz şu yöntemi öneririm.
Bant ağdalardan alın. Onları minik minik kesin birkaç santimetrekarelik kareler ya da diktörtgenler halinde. Sonra da ısıtıp ısıtıp uygulayın. Yani her seferinde küçük bir alana yapıştırın, böylece neredeyse hiç acımıyor. Bu arada en önemli kısım ısıtma. O bant ağdaların paketinde elde ısıtılması yeterli yazıyor ama değil. Ben şu yöntemi keşfettim. Yanıma ütüyü alıyorum, düşük ayarda çalıştırıyorum. Her seferinde yapıştıracağım kestiğim bandı ütüde ısıtıyorum, ne kadar ısınırsa o kadar iyi tutuyor.
Kolay gelsin.
teşekkürler arkadaşlar veet denicem ozaman=)
hanımlar ben de bugün veet'in ağdalarından aldım bikini bölgemde kullandım ve sonuç mükemmel. acaip memnun kaldım diyebilirim. yalnız şey sadece kasıklarımda uygulayabildim iç taraflarda uygulamayın diyorlar ya korktum. acaba ufak ufak kessem ağdaları o zaman kullansam bir şey olur mu ?
Ben her yerine uyguladım ama yumuşak olan hassas yerlerde acayip zorlandım sonuç alamadım gergin olmayınca çekilmiyor......
evet ağdayı çekmeden önce germek gerekiyor. o zaman canımız da acımıyor hem de bir kerede tüyleri alıyor kökünden.çok memnun kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?