M Mrvbdk Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2016 84 27 8 23 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrvbdk #1 Her yerime vaktim oldukça ağda yapıyorum ama bikini bölgeme yok kendim kaç kere denedm okadar köklenmişki yok arkadas acıyor utancımdan değil acıyacak diye gitmiyorum kuaföre napıcam ben
Her yerime vaktim oldukça ağda yapıyorum ama bikini bölgeme yok kendim kaç kere denedm okadar köklenmişki yok arkadas acıyor utancımdan değil acıyacak diye gitmiyorum kuaföre napıcam ben
C captain price erkek değilim ben Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Nisan 2015 26.563 91.286 598 23 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrvbdk #2 valla ben bi yere kadar makine ile kalan jiletle hallediyorum. geçen bi ağda yaptım yıllar sonra, neden ağdayı bıraktığımı hatırladım. kıpkırmızı oldu bi de şimdi batıklar filan... o kadar gereksiz bi eziyet ki. imkan varsa lazere yok.
valla ben bi yere kadar makine ile kalan jiletle hallediyorum. geçen bi ağda yaptım yıllar sonra, neden ağdayı bıraktığımı hatırladım. kıpkırmızı oldu bi de şimdi batıklar filan... o kadar gereksiz bi eziyet ki. imkan varsa lazere yok.
C captain price erkek değilim ben Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Nisan 2015 26.563 91.286 598 23 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrvbdk #3 ha bu arada bazı uyuşturucu kremler mevcut. emla gibi. ama herkeste işe yaramıyor bi de tüpü 50 lira filan.
ha bu arada bazı uyuşturucu kremler mevcut. emla gibi. ama herkeste işe yaramıyor bi de tüpü 50 lira filan.