• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bikini bölgesi ağda için yardımm =/

• Konu Sahibi Konu Sahibi On41
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ağda forever valla günah münah, her 2 haftada bir çıkıyor. kendin uğraşsan 2 saat, kuaförde 5 dakka. kokmaktan iyidir. her şey günah ona bakarsanız.

kuaföre gitmeyi bende düşündüm çünkü ağdayı denediğimde sandımki oranın eti kopcak iskeleti kalıcak bide 2-3 tne çekmiş deli olmuştum:60: ordada acı çekmiomusun ama snçta bişi kullanmıolar:( acıo ay ağlıcam

ben on yıldır sirli ağda yapıyorum kendim...hiç acımıyor...çünki uzun süredir yapıyorum ve azaldı...kuaförede çok para dökmeyin kendiniz yapmaya alışın..
ağda lıktan sıcak olucak ve küçük küçük sürn yeni başlıyorsanız ters yöne çekin..

kızlar jilete vurmayın yav. bi kutu emla alın, paranıza kıyıp. tek kullanımlık için bi tüp yetiyo zaten dikkatli sürerseniz.

4-5 kere yaptıktan sonra kıl kökleriniz eskisi gibi sert olmadığı için acısı da fazla olmuyor. alışıyosunuz sonra.

ben okuldayken kendim almazdım hiç, ağdacıya giderdim.alamıyorum çünkü.ama evlendüğüm için yaşadığımız yerde ağdacı yok iş başa düştü.

önceden 5 dakikada biterdi cart cart.şimdi 2 saatte alamıyorum valla.

sürün emlayı gidin aldırın.

kızlar jilete vurmayın yav. bi kutu emla alın, paranıza kıyıp. tek kullanımlık için bi tüp yetiyo zaten dikkatli sürerseniz.

4-5 kere yaptıktan sonra kıl kökleriniz eskisi gibi sert olmadığı için acısı da fazla olmuyor. alışıyosunuz sonra.

ben okuldayken kendim almazdım hiç, ağdacıya giderdim.alamıyorum çünkü.ama evlendüğüm için yaşadığımız yerde ağdacı yok iş başa düştü.

önceden 5 dakikada biterdi cart cart.şimdi 2 saatte alamıyorum valla.

sürün emlayı gidin aldırın.

gidicem kuaföre açcam. emla sürdüydüm hadi iki dk alda gideyim:60::60::60:

ooppsss batık olayı kötü işte ben epilatörden memnunum hiç öle bi şikayetim olmadı her bi yerimde epilatör kullanıorum.. kısa zamanda lazer yaptırıp kurtulmayı düşünüorum

epilatörüm de gayet iyiydi.büyük bi hevesle aldırmıştım anneme.braun'un silk epili ( pembe olan)
ama batık yaptı bende işte.
lazeri bende düşünüyorum

epilatörüm de gayet iyiydi.büyük bi hevesle aldırmıştım anneme.braun'un silk epili ( pembe olan)
ama batık yaptı bende işte.
lazeri bende düşünüyorum

benmkide braun buz mavi simli olan, cilde göre hassasiyet değişio işte..

en iyisini yaparsın :D ben kendim almak zorunda kaldığım için, ilk gün mosmor oluyo :D

oldunmuu oldunmuu şimdi mosmor oldunmuu:64: avrupa yakasında burhanın dövülme sahnesinde nasıl darbuka çalıolar bizde o şarkıyla yaparık artık:60: üf şaka maka bide kıllar aştı ya kendini kalın tabi. ilk alışta napğcam bilmemm

aynen aynen. kandırıkçılar, reklamlarında hassas ciltler için özel başlık bilmem ne geveleyip duruyolar ama, bende işe yaramadı. acaba benimki ultra hassas cilt mi :D :D

suda çalışan 7 etkili epilasyon aleti kullanan varmı peki? göya acıyı azaltıomuş suda. jakuziyi doldurrum orda alırm tıpayı açtığımda su gider kıllar yapışır yıkanır çıkarım çok zekice olur:37:

ağdaya alışıyor insan ya en temizi ve rahatı o .
epilatörler oranın rengini koyulaştırıyor. kötü bi görüntü. hele de koltuk altına sakın epilatör sürmeyin kapkara oluyo ya.

tabi, kesin acımıyodur :D sen de zaten bugüne kadar epilatörle ala ala bi kalıyodun, sende hiç acımaz :D

aynen aynen. kandırıkçılar, reklamlarında hassas ciltler için özel başlık bilmem ne geveleyip duruyolar ama, bende işe yaramadı. acaba benimki ultra hassas cilt mi :D :D

bide acıyı azaltan buz torbası gibi bişi verdiler hiç bi işe yaramadı :47: valla senin cildin hassas onların makineleri canavar :D

bide acıyı azaltan buz torbası gibi bişi verdiler hiç bi işe yaramadı :47: valla senin cildin hassas onların makineleri canavar :D

sundepil reklamları falan dönüyodu bi ara göya acısız epilasyon. eline kese gibi bişi takıosun içinde kristal parçalarımı ne varmış masaj yapar gibi ovalıosun kökünden alıomuş tüyleri aynı zmnda peeling yapıomş. ama MUŞ:20:

yok be, ben o torbayı buzluğa attım, olur da bi yerimize bişey olur diye hazır çıkarıp koymak için:60::60::60:

valla, benim cildimde acıyı gideren tek şey emla :)

evet jilet gibi aynı çıkarıyomuş öyle okudum yorumlardan yoksa inanıcaktım nerdeyse o kdr destekli uydurmuşlarki:D

ben ütüleme epilasyonu denemek istiyorum:23: bacaklarım hiç değilse kılsız olsun bıktım her ucu çıktığında makineme koşmaktan:20:

Back
X