Bijoux'un başarı öyküsü -fotoğraflı-

Maşallah hemşoma Rejim yaparken çok sinirlendiğim günler oldu hep tek başıma yedim ama Sonucu görünce Mutlu olmamak elde değil Tebrikler..:hooray::hooray::hooray:

bana hiç yardımcı olmasan da kaydirigubbakcemile3 hep yoldan çıkarmaya çalışsan da ŞenizŞenizŞeniz

canım tebrikler. imrenerek okudum baktım fotolarına. maşallah diyorum. a.s.

aylaaaaardır burda zayıflama peşindeyim. ama bi türlü doğru düzgün yapamadım. bi çok konuda da yazdığım gibi ilk zayıflama çabam da zayıflama hapı kullanmam birçok sorun açtı başıma, kansızlık başladı fazladan kilolar aldım. bu sebeple bir yandan versem diğer yandan kan ilaçları aldırıyor. mehteran gibi 2 ileri 1 geri oldum kaydirigubbakcemile3 haftaya diyetisyene gideceğim kansızlığımla orantılı bir liste lazım artık bana. :çok üzgünüm:

sen şimdi hamilesin ya duaların kabul olur. dua et bize bizlerde zayıflayalım. :1hug: hatta mümkünse haziranda ablamın düğününe kadar en azından basenden bol bol vermiş olayım kaydirigubbakcemile3 nolur unutma duanda olumunekankayizsmile

ooooooooooo kuzum fıstık gibisin be azmini tebrik ederim canım darısı zayıflamak isteyen herkese inşallah

canım başarını gönülden tebrik ediyorum..hamişde kalmışsın:CüvCüv:inşallahla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın opuyorumnanaktan

bende burdaki diyet gruplarında zayıflamıştım malesef yine aldım.internetim olsa hemen solugu takımda alıcam ama tek başıma çok zorlanıyorum senağlama takımlardaki destek arkadaşlık hiçbiryerde yok.çok özlüyorum..

bijom sen beni unutmuşsun ama canın saolsun seni çok tebrik ederim inşallah hayırlısıyla bebeğinide kucağına alırsın.çok güzel bir yazı ve yine söylüyorum hayırlısıyla bebişin kız olacak gibi geliyor bana .

evet evet bence de kız hayırlı annesine bağlı bir kız evlat olsun inşallah...

Tebrik etmek istiyorum bijom seni bir kez daha çünkü bir kez tebrik yetmiyor senin gösterdiğin azim için, takımımızın gururu ve arkadaşlarımızın destekçisiopuyorumnanaktan çarçabuk kurtuldun ya şu kilolardan bak hediyen geldi bile allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini...

Sende ki azim sende ki istikrar hepimizde olsa zaten kilolu kimse kalmazdı ortalarda ...

Zayıfamak konusunda en büyük engelin şu akşam yemeği olduğunu da bir kez daha ispatlamış oldun..
opuyorumnanaktan

tebrik ediyorum seni bijoo
senin azminden allah herkese versin inşallah sana da bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin desteğini esirgemiyorsun bizden hala zayıflasan bile bırakmadın bizi böyle de vefakarsın işte

tebrikler canım. darısı başımıza inşallah. ayrıca umarım çok sağlıklı bir gebeliğin ve bebeğin olur. bir şey sormak istiyorum. ne kadar sürede verdin kiloyu?

tebrikler canım. darısı başımıza inşallah. ayrıca umarım çok sağlıklı bir gebeliğin ve bebeğin olur. bir şey sormak istiyorum. ne kadar sürede verdin kiloyu?

tebrklerr :) peki kaç ayda verdinzz kilolarınızı?

ilk 16 kiloyu 4 ayda verdim. sonra yazlığa gittim ve ramazan girdi. o sıralar sabit tuttum kendimi hep. ramazandan sonra da kalan 3 kiloyu verdim..

peki düzenli olarak haftada 1 kilo mu gitti hep? bu kadar sıkı beslenmeye kilo veremediğin oldu mu? ben dün sadece 100 gr vermişim acayip canım sıkıldı

tebrikler bravo çok güzelolmuşsn öncede güzelmişsin ama bebeğinide sağlıkla kucağına alman dileği ile canım

canım tebrk ederim seni inan çok motive oldum sayende bende 52-53 arasındayım..ilk hedefim 50 sonra 48..ama bu kiloya 59 dan düştüm..kilo azaldıkça vermekte çok zor oluyo..bu arada Rabbim sağlıkla bebeğini kucağna almayı nasip etsin

vallahi fistik gibi olmussun canim tebrikler a.s.

peki düzenli olarak haftada 1 kilo mu gitti hep? bu kadar sıkı beslenmeye kilo veremediğin oldu mu? ben dün sadece 100 gr vermişim acayip canım sıkıldı
kilo veremediğim hiç olmadı. her hafta verdim.. bazı haftalar 1,800gr verdiğim bazı haftalar da 300gr verdiğim oldu ama genelde düzenliydi..

100 gr verdin diye bırakma haftaya daha çok gider eminim...

diğer tebrik eden herkese çok çok teşekkür ediyorum. hafif hafif kilo almaya başladım ama hiç takmıyorum ne de olsa doğumdan sonra tekrar başlicam maceraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…