öncelikle canı gönülden tebrik ederim.saglıklı bişekilde hayırlısıyla bebeğinide kucagına almanı diliyorum .bir sorum olacaktı yürüyüş yapman bel fıtıgın açısından sorun oluşturmadımı acaba.ben işimden dolayı tüm gün oturuyorum resmen bacaklarım uyuşuyor yürümek istiyorum fakat belimdeki kalçamdaki agrı siyatik yüzünden korkuyorum.ne tafsiye edersin canım.
inşallah hayatım opuyorumnanaktantebrik ederim inşallah bi gün benim de burada paylaşacağım bi başarı öyküm olucak
çok teşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile5çok guzel olmuşşun tebrıkler canım..
canım benim de bel fıtığım siyatik sinirimi sıkıştırıyordu ama ben ameliyat oldum çünkü bacağım felç olacaktı nerdeyse.
ayrıca yürüyüşe başladıktan sonra belim hiçç ağrımaz oldu. inanılmaz faydalı geldi bana yürümek..
Şenizcanım ya . okuyunca ne duygulandım . hep içimden insan isterse demek geliyor. helal sana diyorum resimleri görünce bir daha helal diyorum.
bu arada isimlerimizi zikrettiğin için ayrıca teşekkürler :)
inşallah canım kaydirigubbakcemile5Çok güzel olmuşsun canım darısı başıma inşallah a.s.
gitmelisin dr verdiği sporlar bende işe yaramadı ama sen yine de ihmal etme canım..teşekkür ederim cevabın için.bende teşhisi konulmuş bel fıtıgım yok.siyatik demişti doktor geçen sene.bakalım en kısa zamanda bi doktora gitsem iyi olacak.
Çok güzel bir hamile olmuşsun böyle :)
Eşinin tepkisi nasıl?
bijoux okurken aynen kendimi buldum aynı süreçleri yaşadım bende aynı kilolar aynı iş durumu sonra evlilik başka şehir ve hemen ardından bel fıtğı ve siyatik tek fark ben ameliyat olmadan kurtuldum çünkü o arada hamile kaldım aynı anda oldu aslında hastalık ve hamilelik 3-4 ay yattım gerçi yatamadım da neyse hamilelik baya zordu sonra şiştim balon gibi 94 oldum.6 hafta öncesine kadar da 82 kiloydum şimdi 76 yım.daha yolum uzun çok uzun 58 hedefim.ama öncelik 65.bu arada bende kütahyalıyım.yeni hemşerim olarak da motivasyonlarını bekliyorum çok ihtiyacım var artık.şu akşam yememeyi nasıl becerdin ya.
aa hayatım hakaten çok benziyomuş hikayemiz.. msn kullanıyorsan aşadaki adresi ekleyebilirsin..
akşam yememeyi kafamda bitirerek başardım. inan yemicem dersen yemiyosun. ayrıca akşam yemeği saatinde tarçınlı tatlandırıcılı süt içersen de acıkmıyosun..
dersen ki sofraya oturmak zorundayım eşim istemiyor. hayır öyle bişey yok biraz idare edicek seni. ya da çalışıyorum akşam yemeden duramam diyosan corba+salata yapıcaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?