kızlar bu rüya çabuk bitti artık hiçbirşeye inanmıyorum ne adet gecikmesine ne ucuz nede pahalı idrar testlerine hiçbirine güvencim inancım kalmadı......
dün gece yatmadan önce iki damla kahverengi lekelenmem geldi ve hala biraz biraz geliyor( genelde ben adet olmadan 2-3 gün önce kahverengi lekelenmelerim gelir) ... sabah kalkıp oncomed adlı idrar testinden yaptım ve sonuç KOCA BİR NEGATİF evet kızlar yok onca gün verdiğim est paralarını geçtim umutlarımda gitti.....senağlamasenağlamasenağlama
artık umudum yok bir dahaki sefere hamile olup olmadığımı neye göre anlayacağım bilmiyorum inanın kızlar çok üzüldüm artık hiçbir şeye güvenmiyorum..... ve umudumda kalmadı neye umutlanayamki neden umutlanayım yok yok yok olmuyor işte belkide hiç olmayacak yada tedavisiz olmayacak bilmiyorum kızlar inanın o kadar kötüyümki inanın cümleleri bile toparlayamıyorum.....
en iyisi bir dr. bulmalıyım kendime ve eşimide ikna edip en kısa sürede ne gerekiyorsa başlamak istiyorum....gerekirse
tüp bebek yoksa kafayı yiyeceğim 1,5 sene oldu toplam bebiş isteyeli ve heray her ay malesefki hüsran....bütün eczacılara reklam oldum heray dünya kadar test silik çizgiler, acabalar, negatif çıkar acaba varmıda çıkmıyor dersin ve tekrar tekrar test yaparsın, silik çizgi çıkar yine aynı acabalar ve yine tekrar tekrar test yapmalar.... sanırım biraz dinlenmeye ihtiyacım var bu bebek olayı beni çok yıprattı artık istesemmi istemesimmi onuda bilmiyorum ama ben heray böyle acabalarla kafayı yemekten bıktım......
kendinize iyi bakın kızlar benden bu kadar.... hoşçakalın.....ben artık hiç bu duyguyu tadamayacağım bunun farkına vardım.....senağlamasenağlamasenağlama