- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
İzlemek istemedim. Belki biraz daha büyüyünce izlerimNasıl başarabildin bunu? Ben televizyonda verilmediği zamanlarda telefondan izliyorum mutfakta yemek/bulaşıkla uğraşırken.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzlemek istemedim. Belki biraz daha büyüyünce izlerimNasıl başarabildin bunu? Ben televizyonda verilmediği zamanlarda telefondan izliyorum mutfakta yemek/bulaşıkla uğraşırken.
Bundan sonra da izlemede zerre boşver benim işime yaradı artık gerisi möhim değilİzlemek istemedim. Belki biraz daha büyüyünce izlerim
Aaa kadının ne suçu varOnun fikri artık önemli değil gece onun yzuunden benim nickim elden gidiyorduhhhhh
İzleme dersen izlerimBundan sonra da izlemede zerre boşver benim işime yaradı artık gerisi möhim değil
Masali yapacağına bari masalı yazsaymis saci yazmış ya sacı bari yazsaymis kabul etmiyorumAaa kadının ne suçu var
Dün vardı ama insan neden masalı okur diye yorum yazmadim tabi ki MAŞALI saçı diye okuyorumBibibella oyunu biliyorum ama yorumunu merak ediyorum süslü kadın gel destek ol bari
AsldlflgşgşgşgMasali yapacağına bari masalı yazsaymis saci yazmış ya sacı bari yazsaymis kabul etmiyorum
Biliyordum ama umut fakirin ekmeği bunu anlayamaz olamazsın dimi masal desen ne vardı sankiDün vardı ama insan neden masalı okur diye yorum yazmadim tabi ki MAŞALI saçı diye okuyorum
Olmaz ya neden masal okuduğunuzu aklım idrak edemezkenBiliyordum ama umut fakirin ekmeği bunu anlayamaz olamazsın dimi masal desen ne vardı sanki
Git burdan anladık sende süslüsün biz maşaya ihtiyaç duymuyoruz bunu anlayamazsınız sizOlmaz ya neden masal okuduğunuzu aklım idrak edemezken
Ama bihter susluGit burdan anladık sende süslüsün biz maşaya ihtiyaç duymuyoruz bunu anlayamazsınız siz
Çünkü saçın düz dimi maşa aklının hep bir kenarindaBi milyon kere izledim ask-i memnuyu "maşa" tabiki simdi acip bi daha izlicem cunku neden bi milyon bir kere olmasin
Biz değiliz biz doğuştan maşalı saçlarımızla ihtiyaç duymuyoruzAma bihter suslu
Yazıldığı gibi okuyorduk işteOlmaz ya neden masal okuduğunuzu aklım idrak edemezken
Nicki Bozuk kızın biz napalimYazıldığı gibi okuyorduk işte
Valla izlemedim. Bi sonunda ölüyor onu biliyorumHiç mi Aşk-ı Memnu izlemediniz vicdansızlar Bihter’in saçı maşalıdır bunun lamı cimi yok
Ne duz ne kivircik benim sacim kucuk cocugu olan anne saci maşa kim ben kimÇünkü saçın düz dimi maşa aklının hep bir kenarinda
Bihteri bizde izledik ama aklımıza bile gelmiyor anlayamazsınız