- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
Mavi Mucize bihterin Naci adındaki beyle masalsı bir aşk yasadigini iddia ediyorÜzülmüyorum ki
Kim o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mavi Mucize bihterin Naci adındaki beyle masalsı bir aşk yasadigini iddia ediyorÜzülmüyorum ki
Kim o
Ahhahahahahahahahahaha ah maviMavi Mucize bihterin Naci adındaki beyle masalsı bir aşk yasadigini iddia ediyor
Saci değil miydi adamın adıMavi Mucize bihterin Naci adındaki beyle masalsı bir aşk yasadigini iddia ediyor
Artık bir önemi yokSaci değil miydi adamın adı
Sen de Taci'yle mi ask yasattin yoksa
Bu bihterin hali hal değil asdghjkllArtık bir önemi yok
Önüne gelene kapılıyor bu kız Sacit saçı tacı Naci
Banlanmamak için demiyorum sen anla onu avdbBbznzjBu bihterin hali hal değil asdghjkll
AsdfgghjklBanlanmamak için demiyorum sen anla onu avdbBbznzj
Bihter neyse de Ednan beyin boynuzlari traslamasi lazim birazBu bihterin hali hal değil asdghjkll
Ednan & Behlül anketi yapicimBihter neyse de Ednan beyin boynuzlari traslamasi lazim biraz
Doğru. Naci taci saci behlül derken harem kurdu maŞalı saçını savura savura asdfghjölşBihter neyse de Ednan beyin boynuzlari traslamasi lazim biraz
Subliminal mesaj vermeyelim seçimi yeniletme banaDoğru. Naci taci saci behlül derken harem kurdu maŞalı saçını savura savura asdfghjölş
Senin gibi açıktan mı hile ve manipülasyon yapalım asdfghnkkSubliminal mesaj vermeyelim seçimi yeniletme bana
Ben topik sahibiyimSenin gibi açıktan mı hile ve manipülasyon yapalım asdfghnkk
tek gadınBen topik sahibiyim
Taci değil taç yani masal taç vs yakın geliyor ya ahahahjajajajajjaSen de Taci'yle mi ask yasattin yoksa
Nelerden seçmen topluyorum görüyorsun dimi black vxhNsbzbsjTaci değil taç yani masal taç vs yakın geliyor ya ahahahjajajajajja
Sandikci basii geldi hanımNelerden seçmen topluyorum görüyorsun dimi black vxhNsbzbsj
Allah iyiliğini versinTüm sürtünenleri oy vermeye davet ediyorum bundan sonra kimse size ters cevap veremeyecek sizi kadınlar kulübünün onu üyesi yapicam çıkın çıkın gelin fsgshjdnsnsb