- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
Biz okuğumuzu sorgulamiyoruz diye ayrımcılık yapamazsınızAnketi kazanmasm da kafam rahat nicki doğru okumuşum bi kere milleti yanlış olana iknaya çalışmıyorum adlflglgşgş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz okuğumuzu sorgulamiyoruz diye ayrımcılık yapamazsınızAnketi kazanmasm da kafam rahat nicki doğru okumuşum bi kere milleti yanlış olana iknaya çalışmıyorum adlflglgşgş
YaparızBiz okuğumuzu sorgulamiyoruz diye ayrımcılık yapamazsınız
Yaparsanız mesajı yerseniz hıh agsgahhzhxhYaparız
Cemoos Ben senin nickini Cemooş okuyorum, yani beynim oyle okuyor otomatik Bu da oyle yani. Simdi dermissin aslinda benim nickim s ileBiz okuğumuzu sorgulamiyoruz diye ayrımcılık yapamazsınız
Aslında benim nickim tek o ile ama neden 2 tane yaptım bilmiyorum fark ettiysen sende cemooş yazmışsınCemoos Ben senin nickini Cemooş okuyorum, yani beynim oyle okuyor otomatik Bu da oyle yani. Simdi dermissin aslinda benim nickim s ile
Aslina sadik kalmak istedimAslında benim nickim tek o ile ama neden 2 tane yaptım bilmiyorum fark ettiysen sende cemooş yazmışsın
Bizde aslına sadık kalıp masali okuduk anladın mı şimdiAslina sadik kalmak istedim
Yeni gelenler bı masala oy versin görürsünüzKonuyu guncellemissin ne surprizin var kiz
Sen vaatleri ufaktan citlat bence, fark acilmis bayaYeni gelenler bı masala oy versin görürsünüz
Şuan çalışma aşamasındayım herkese büyük supriz olacakSen vaatleri ufaktan citlat bence, fark acilmis baya
Maşa mi hediye ediceksin yoksa bihterin masal kitabi yok sonuctaŞuan çalışma aşamasındayım herkese büyük supriz olacak
Buyuk kitleye seslendin bu sefer ajsjdjdasTüm sürtünenleri oy vermeye davet ediyorum bundan sonra kimse size ters cevap veremeyecek sizi kadınlar kulübünün onu üyesi yapicam çıkın çıkın gelin fsgshjdnsnsb
Rainy Vanessa ve zorunlu da gelsin herkes gücümün farkına varacakBuyuk kitleye seslendin bu sefer ajsjdjdas
Varır tabi, bu uclu cogu kisiyi bayiltti derdim varda. Secmenleri boyle mi aradan cikariyorsunRainy Vanessa ve zorunlu da gelsin herkes gücümün farkına varacak
Benim kendinden maşalı saçlarım var biliyor muydunBi yandan da lobicilik yapiyorsun pes valla ya o degil de yakinda bana saclari maşalatacaksın