- 25 Kasım 2014
- 2.794
- 21.351
Evet gördüm Boncuk takmistim Cok sevdigim bi arkadasima benziyorsun ayricaBenim kendinden maşalı saçlarım var biliyor muydun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gördüm Boncuk takmistim Cok sevdigim bi arkadasima benziyorsun ayricaBenim kendinden maşalı saçlarım var biliyor muydun
Bu yine de benim tarafimda olmadığın gercegini değiştirmiyorEvet gördüm Boncuk takmistim Cok sevdigim bi arkadasima benziyorsun ayrica
Fikirler ayrilabilir, gonuller bir olsunBu yine de benim tarafimda olmadığın gercegini değiştirmiyor
Sen kazanırsan sürtünenlerin olmayan bebelerine cinsiyet tahmini yapıp isim bulmak zorunlu olsunTüm sürtünenleri oy vermeye davet ediyorum bundan sonra kimse size ters cevap veremeyecek sizi kadınlar kulübünün onu üyesi yapicam çıkın çıkın gelin fsgshjdnsnsb
Onu da yaparım ama sen isim bulma sen benim tarafımda değilsinSen kazanırsan sürtünenlerin olmayan bebelerine cinsiyet tahmini yapıp isim bulmak zorunlu olsun
Zorunluyu cumle icinde kullanmayin gozunuzu seveyimSen kazanırsan sürtünenlerin olmayan bebelerine cinsiyet tahmini yapıp isim bulmak zorunlu olsun
Taraf mi değiştirdin kızım yoksa kafan mı güzel agzbababbMaşalı kazanirsa maşalı saçımı profil resmi yapicam
Yoo maşacıyım ben tarafim hep ayniTaraf mi değiştirdin kızım yoksa kafan mı güzel agzbababb
Askdlflflgş ayrımcılık ha vay beOnu da yaparım ama sen isim bulma sen benim tarafımda değilsin
Karşı tarafın vaadi daha güçlü kabul edelimMaşalı kazanirsa maşalı saçımı profil resmi yapicam
Vaad degil de anlik gaza gelme diyelimKarşı tarafın vaadi daha güçlü kabul edelim
Yazdıktan sonra ben de bi şeyettim asdfghjkZorunluyu cumle icinde kullanmayin gozunuzu seveyim
Aynen bu daha doğru tanım olduVaad degil de anlik gaza gelme diyelim
Masalı mi maşalı mıBihterin masali taci diyodum ben
Senden daha kötüsü var üzülme poncigimBihterin masali taci diyodum ben
MasallMasalı mi maşalı mı