- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
Yakında evlat edinme topiklerine dadanicamAllah iyiliğini versin
Bu yoruma gülmekten çatladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakında evlat edinme topiklerine dadanicamAllah iyiliğini versin
Bu yoruma gülmekten çatladım
Valla halen gülüyorumYakında evlat edinme topiklerine dadanicam
Ahaha hoşbuldumfilmdelisi totem yaptım bu sefer kazanacagiz gel oyunu kullan yeni geldin mapustan hoşgeldin masal ayy pardon kk kazanacak
Umarım mesajı doğru anlatmisimdor oyunu da doğru kullanırsın avzbbabzbzb
Başkanlardan daha çok çalıştığımi bilmeni isterim cok pis gaza geldim bu seferde olmazsa adaylığımi koyacağımAhaha hoşbuldum
Ben görmeyeli buralar bayağı değişmiş, imgeler havalarda uçuşuyor.
Totemlerce her yerde, bizi şu duruma düşüren mi utansın, içinizdeki her türlü şeyi deneyen, vazgeçmek bilmeyen azim ve umuda mı hayran kalayım bilemedim.
Ben söylüyorum ama takdire şayan bir emek var ortada.Başkanlardan daha çok çalıştığımi bilmeni isterim cok pis gaza geldim bu seferde olmazsa adaylığımi koyacağım
Şuana kadar emeğii tek taktir eden sen oldunBen söylüyorum ama takdire şayan bir emek var ortada.
Sen ve birkaç isim, şimdi unuttuğum olursa diye etiketlemedim ama müthişsiniz
Bir değil iki değil aylardır tane tane ne varsa anlattınız, gündemi takip ettik yahu amme hizmeti yaptınız.
Nasıl görünmeyen kahramanlar vardır, bu platform için o pelerinleri giydiniz.
Ver gazı vınvınn ahahshs
Yok yok şaka değil, hepsinde ciddiyim.
Yarın ben de çalışayım bakalım buralar için.
Cemoos balkon konusman hazir mi kiz, dogru soyleŞuana kadar emeğii tek taktir eden sen oldun
Ahhh verdiğin gücü bir bilsen artık kazanmadan bırakmam bu seçimi desteginle gücümüze güç kattın iyi varsın
Mutfaktan seslenmeyi düşünüyorum beyim balkona izin vermez agzhNbznzjzCemoos balkon konusman hazir mi kiz, dogru soyle
Yok artık, taş olsa çarpılır yahu.Şuana kadar emeğini tek taktir eden sen oldun
Ahhh verdiğin gücü bir bilsen artık kazanmadan bırakmam bu seçimi detseginle gücümüze güç kattın iyi varsın
Mutfak iyi fikir, mutevazi mutfak seviyoruz bizMutfaktan seslenmeyi düşünüyorum beyim balkona izin vermez agzhNbznzjz
Ben Maşalı'ya oy vermişim
Hic beklemezdim sendenBen Maşalı'ya oy vermişim
S ile okuyordum ama sanırım Ş olarak bi açıklama görmüştüm kendimi düzelttimHic beklemezdim senden
Biz gerçek düşüncelerini öğrenmek istemiştik seni manipüle etmişler gönlün bizimle anladım canımS ile okuyordum ama sanırım Ş olarak bi açıklama görmüştüm kendimi düzelttim
Tabikide ilklerden üstelikNane Limon Kabugu oy kullandın mi beybi