Yandas toplayalım kuzum bu sefer kazanmamız lazımDi mi ya
Yok hayır ben bakire değilim 5 yıllık ilişkim var Nisan 6 gibi bende ince bir eşofman varken onda baksır varken sürtünmeyle bir ilişki yaşadık boşalma oldumu olmadımı yani bana geçtimi vs bilmiyorum sonrasında nisan sonu reglim gecikti bitki çayları ile zar zor 34. Gün oldum 3 gün kanamam oldu bu ayda regl olmam gereken günlerde sayılırım olamazsam gebeysem diye korkuyorumBen galiba yanlış anladım istiyorsun sandım
Kız gebe diye diye olacan..değilsin son kararım netYok hayır ben bakire değilim 5 yıllık ilişkim var Nisan 6 gibi bende ince bir eşofman varken onda baksır varken sürtünmeyle bir ilişki yaşadık boşalma oldumu olmadımı yani bana geçtimi vs bilmiyorum sonrasında nisan sonu reglim gecikti bitki çayları ile zar zor 34. Gün oldum 3 gün kanamam oldu bu ayda regl olmam gereken günlerde sayılırım olamazsam gebeysem diye korkuyorum
Bir sonraki anket alens için olacak o zaman da bekliyoruz seniKız gebe diye diye olacan..değilsin son kararım net
Nasıl diye diye olcam ablaKız gebe diye diye olacan..değilsin son kararım net
Bu anket olursa karşılığında mutlaka kazanabileceğimiz bir şey olsun isterim zira oyumdan çok emin olacağım gebe değilsinYok hayır ben bakire değilim 5 yıllık ilişkim var Nisan 6 gibi bende ince bir eşofman varken onda baksır varken sürtünmeyle bir ilişki yaşadık boşalma oldumu olmadımı yani bana geçtimi vs bilmiyorum sonrasında nisan sonu reglim gecikti bitki çayları ile zar zor 34. Gün oldum 3 gün kanamam oldu bu ayda regl olmam gereken günlerde sayılırım olamazsam gebeysem diye korkuyorum
Ben oyumu şimdiden kullansam olur muYok hayır ben bakire değilim 5 yıllık ilişkim var Nisan 6 gibi bende ince bir eşofman varken onda baksır varken sürtünmeyle bir ilişki yaşadık boşalma oldumu olmadımı yani bana geçtimi vs bilmiyorum sonrasında nisan sonu reglim gecikti bitki çayları ile zar zor 34. Gün oldum 3 gün kanamam oldu bu ayda regl olmam gereken günlerde sayılırım olamazsam gebeysem diye korkuyorum
Bende gebe değilsin diyecegim zaten yine beraberiz bi güzellik yaparız artıkBu anket olursa karşılığında mutlaka kazanabileceğimiz bir şey olsun isterim zira oyumdan çok emin olacağım gebe değilsin
DuydunmuuCemoos hediyemi isterim
Spermler eşofmanı geçip gebe bırakamaz diyorsunuz yani peki o ay reglim neden zar zor ve geç geldi gelince de 2-3 gün sürdüBen oyumu şimdiden kullansam olur mu
Hamile değilsin hiç stres yapma boşuna
Evrene mesaj yolluyon ablam ondan dedim..ben hamile değilim sürtünmeyle hamile kalamam deNasıl diye diye olcam abla
Ben bunu niye dusunemedimGeeeeeal geeeeal bihterin masalına geaaaaal
StrestenSpermler eşofmanı geçip gebe bırakamaz diyorsunuz yani peki o ay reglim neden zar zor ve geç geldi gelince de 2-3 gün sürdü
PsikolojikSpermler eşofmanı geçip gebe bırakamaz diyorsunuz yani peki o ay reglim neden zar zor ve geç geldi gelince de 2-3 gün sürdü
Hersey çok güzel olacak totem yaptım yetmez miEee kazanan ne alacak?
Stressden .. başka bir konulara bakarken senin baya uzun bir zaman önce yazdığın konuyu gördüm adet gecikmesi ile alakalı sanırım sende bu bazen olan bir durum.. dert etme riskli işlere de girme bari.Spermler eşofmanı geçip gebe bırakamaz diyorsunuz yani peki o ay reglim neden zar zor ve geç geldi gelince de 2-3 gün sürdü
Ayyyyy inşallahhhhhh çok çooook çoook amin cemoosumHersey çok güzel olacak totem yaptım yetmez mi