Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yazarsın abla ben şimdi okları çekmiyim üstüme bu gece gözyaşı akıtmıyımAnkete hikayesini de yazicam mecbur
Anlat kuşum buradan kimse seni kovamazAnlatayım mı engellemeyeceksiniz eğer
Ben yazarım yavru kuşum merak etme seni çok mutlu edicizSen yazarsın abla ben şimdi okları çekmiyim üstüme bu gece gözyaşı akıtmıyım
Teşekkür ederim güzel kalpli CemoşumBen yazarım yavru kuşum merak etme seni çok mutlu ediciz
İşte görün hile yapmıyorumCemoos adam topladıkça ankette geriye düşmesi asgshajjaja
Alens sen her ay aynı çelişkiyi mi yaşıyorsun yoksa ben dejavu mu yaşıyorum?Bin tane üye getiriyim buraya hemen zaman aleyhime işliyor ben mi gebeyim eşofmanım mı merak içindeyiz ya da regl olur muyum olmaz mıyım endişesi
Tabi canım etiket yapıp gel masalı'ya oy ver dediğini görmüyoruzİşte görün hile yapmıyorum
Bir anketle bu işi de çözeceğiz az kaldıAlens sen her ay aynı çelişkiyi mi yaşıyorsun yoksa ben dejavu mu yaşıyorum?
Daha önce de denk geldim sanki bu muhabbete
Dış minnaklar onlar biz asla öyle şeyler yapmayızTabi canım etiket yapıp gel masalı'ya oy ver dediğini görmüyoruz
Alens sen her ay aynı çelişkiyi mi yaşıyorsun yoksa ben dejavu mu yaşıyorum?
Daha önce de denk geldim sanki bu muhabbete
Ayyy işte ana gibi ana dost gibi dosttt bidenemSeçtim ama anlamadım ama olsundu Cemoos um istediyse yaparım
Ayyy işte ana gibi ana dost gibi dosttt bidenem
Bihterin masali saci ne demek yahu biz nasıl maşalı anlayalım sanki hergun maşa yapıyoruzŞimcik bu bihterin maşalı saçlı hali mi yoksa vihterin masalı yani hikayesi mi hayatı mı
Hepimiz kendimizin masalını hikayesinin içinde başroldeyiz bazen saçımıza bişey yapmıyoruzhikayem önemlidir yani her daim maşa yapamam
Ben galiba yanlış anladım istiyorsun sandımŞu an nisanın başında yaşadığım şeyden dolayı korkuyorum
Di mi yaBihterin masali saci ne demek yahu biz nasıl maşalı anlayalım sanki hergun maşa yapıyoruz
Bu maşalı haliymis