Ay yok evren hangi mesajıma döndü buna dönecek ablaEvrene mesaj yolluyon ablam ondan dedim..ben hamile değilim sürtünmeyle hamile kalamam de
Sana güveniyorum abla gerek yaşından gerek bilginden ötürü cidden ciddi düşüncen bu yönde mi yaniPsikolojik
Ne istiyon söyle ablam döndürürüz o iş bende (göz kırpan smilies)merveyi çok seyrede seyrede ona döndümAy yok evren hangi mesajıma döndü buna dönecek abla
Umarım gebe değilimdir 1 , inşallah atanırım güzel bir hastanede görev yaparım Buda 2Ne istiyon söyle ablam döndürürüz o iş bende (göz kırpan smilies)merveyi çok seyrede seyrede ona döndüm
Masal konusundaki ısrarımi gördün senin bu şekilde 10 yıl da olsa hamile olamayacağından eminimSana güveniyorum abla gerek yaşından gerek bilginden ötürü cidden ciddi düşüncen bu yönde mi yani
Çooooook çoooooook amiiiiiin ablammmm atan çok iyi yerlere gelUmarım gebe değilimdir 1 , inşallah atanırım güzel bir hastanede görev yaparım Buda 2
Tabiki geçmez. İki üç günde olsa regl olmuşsunSpermler eşofmanı geçip gebe bırakamaz diyorsunuz yani peki o ay reglim neden zar zor ve geç geldi gelince de 2-3 gün sürdü
İnşallah tek istediğim şu vatana millete hayırlı bir insan işinin ehli bir hemşire olarak devam etmekÇooooook çoooooook amiiiiiin ablammmm atan çok iyi yerlere gel
Yani böyle gebe kalınır sürtünmeyle de olsa diyenler var bu şekilde gebe kaldım diyenleri de okudum o yüzden tereddütte kaldım çokTabiki geçmez. İki üç günde olsa regl olmuşsun
Hamile degilsin rahat olabilirsin
İnşallah çok kötüyüm aslında cemoş güldüğüme falan bakma içten içe çok kötü haldeyim ama sizleri de sıkmak kaybetmek istemiyorum çünkü bu konuyu açabilecek ve güveneceğim tek bir insan yokMasal konusundaki ısrarımi gördün senin bu şekilde 10 yıl da olsa hamile olamayacağından eminim
Bırak sürtünmeyi dokununca hamile kaldım diyenler var bakma sen onlaraYani böyle gebe kalınır sürtünmeyle de olsa diyenler var bu şekilde gebe kaldım diyenleri de okudum o yüzden tereddütte kaldım çokregl oldum ama kekik suyu içe içe zar zor oldum kırmızı kanda geldi ama kısa sürdü sanki rahat gelmedi gibi bu ay ya olamazsam ne olcak
Kız böyle kim hamile kalmışta sen kalacan?korkutmak için diyorlardır sana inanma güven bize hamile değilsin strese,mevsim geçişlerinde falan geç gelir ya da gelmezYani böyle gebe kalınır sürtünmeyle de olsa diyenler var bu şekilde gebe kaldım diyenleri de okudum o yüzden tereddütte kaldım çokregl oldum ama kekik suyu içe içe zar zor oldum kırmızı kanda geldi ama kısa sürdü sanki rahat gelmedi gibi bu ay ya olamazsam ne olcak
Bak bu stres regl olmana engel.İnşallah çok kötüyüm aslında cemoş güldüğüme falan bakma içten içe çok kötü haldeyim ama sizleri de sıkmak kaybetmek istemiyorum çünkü bu konuyu açabilecek ve güveneceğim tek bir insan yokgeceleri çok zorlanıyorum zor geçiyor
Böyle gebe kalmazsın emin olYani böyle gebe kalınır sürtünmeyle de olsa diyenler var bu şekilde gebe kaldım diyenleri de okudum o yüzden tereddütte kaldım çokregl oldum ama kekik suyu içe içe zar zor oldum kırmızı kanda geldi ama kısa sürdü sanki rahat gelmedi gibi bu ay ya olamazsam ne olcak
Canım, evet burada çoğu zaman bu şekilde konu açanlara kızıyoruz ancak hepsi senin gibi değil ciddi anlamda sormuyor bazıları gerçekten troll yapıyor. Biz bunu ayırt edebiliyoruz. Aynı zamanda kaçkez senin durumunda olan ve senin gibi samimi olan kızlara özelden konuştum rahtalatmak ve tavsiye vermek için. Herkesin kendi hayat tercihi yargılamak kimseye düşmez ancak nacizane tavsiyemiz olur herşey yerinde ve zamanında olmalı diye.İnşallah çok kötüyüm aslında cemoş güldüğüme falan bakma içten içe çok kötü haldeyim ama sizleri de sıkmak kaybetmek istemiyorum çünkü bu konuyu açabilecek ve güveneceğim tek bir insan yokgeceleri çok zorlanıyorum zor geçiyor
Evet bu yüzden ben bana tepki gösterip eleştirenlere de hak verdim zamanında , çünkü gerçekten bazı konular can sıkıntısına dalgasına açılmış oluyor bende denk geldim buna benimki biraz cinsel obsesyon gibi yani tanı koymak ne kadar doğru bilmiyorum ama eskiden tam bir ilişki yaşayıp korkmazken şu an eşofman üzerinden gebe kalmaktan korkmam çok uç ve saçma felsefe kendimi düşünüp ağlamaktan alıkoyamaz oldum bastırsamda böyle ara ara geceleri yokluyor ve korku sarıyor uyuyamıyorum mesela doğru düzgün bide regl olmam gereken günlerde olunca sürekli vücuduma müdahale edesin geliyor bir bitki çayı içmek veya regl görmek için neler yapılır gibi şeylere bakıyorum ama kendi kendime olmam gerek yoksa geçen ayki gibi zorla olunca da içime sinmiyorCanım, evet burada çoğu zaman bu şekilde konu açanlara kızıyoruz ancak hepsi senin gibi değil ciddi anlamda sormuyor bazıları gerçekten troll yapıyor. Biz bunu ayırt edebiliyoruz. Aynı zamanda kaçkez senin durumunda olan ve senin gibi samimi olan kızlara özelden konuştum rahtalatmak ve tavsiye vermek için. Herkesin kendi hayat tercihi yargılamak kimseye düşmez ancak nacizane tavsiyemiz olur herşey yerinde ve zamanında olmalı diye.
İçin rahat olsun gebe olman imkansız.