- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
İnanmıyorum ben saçlarımı dün gece seçmenime gösterdim sende göster inanlimKız evde maşam bile yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanmıyorum ben saçlarımı dün gece seçmenime gösterdim sende göster inanlimKız evde maşam bile yok
Düzleştirici deseler anlarız maşa ne ama dimi resmen kıvırcık ayrımı yapıyorlar merak etme biz kazanacağız+1 benim de doğuştan maşalı, hayatımızda maşa yoksa ne yapalım
Hiç izlemedimHiç mi Aşk-ı Memnu izlemediniz vicdansızlar Bihter’in saçı maşalıdır bunun lamı cimi yok
Tövbe estağfir. Bi seçim kazancaz diye ifşa görüntümü mü yayayımİnanmıyorum ben saçlarımı dün gece seçmenime gösterdim sende göster inanlim
Ben yaymadim mi kaç dakika durdu saçım başım gelen geçen muhteşem attı kendinden maşalı saçı olmak böyle birşeyTövbe estağfir. Bi seçim kazancaz diye ifşa görüntümü mü yayayım
Vay be kadın davası için kendini feda ettiBen yaymadim mi kaç dakika durdu saçım başım gelen geçen muhteşem attı kendinden maşalı saçı olmak böyle birşey
Bdvye gir sen bende siyaset topigini atesleyeyim keşke kazen tüm üyelere bildirim yollasaCemoş bu anket için yeni üye mi toplasak etraftan aşkta ve savaşta her şey mübahtır.
Benim ppden görebilirsiniz resmen kendinden maşalı; anlatmaya gerek yok görüyorsunuz.Ben yaymadim mi kaç dakika durdu saçım başım gelen geçen muhteşem attı kendinden maşalı saçı olmak böyle birşey
Maşaya ihtiyaç duymayan güzelliğinden olmalı nemesiz maşallah bir oy daha geldiBugune kadar hep masalsi saci olarak okumustum...
Ayyy maşallah sen çok güzelsin ya birde beyaz tenlisin birde zayifsin tam bizim masalcı tayfadansinBenim ppden görebilirsiniz resmen kendinden maşalı; anlatmaya gerek yok görüyorsunuz.
Nasıl başarabildin bunu? Ben televizyonda verilmediği zamanlarda telefondan izliyorum mutfakta yemek/bulaşıkla uğraşırken.Hiç izlemedim
Ayyy maşallah sen çok güzelsin ya birde beyaz tenlisin birde zayifsin tam bizim masalcı tayfadansin
Tabii senin saçın düz ne anlarsın zaten masaldan yazıklar olsun sana karşı çok his beslemistim hayal kırıklığına uğradımDuvarda da yazdim buraya da yazayım.
Bihterin masalı saçı araya virgül de koysak anlamlı bisey çıkmaz.
Hem masalına vurgu yapmak isteseydi.
Bihterin masalı der geçerdi.
Maşalı saça vurgu yapmış.Ş değil s harfi kullandığı için de nick tartışmaya açık hale gelmiş.
O değil de nick sahibi ne zaman basın açıklaması yapicakk.
Nick sahibi açıklama yaptı. O da baya maşalı diyor amaaa masalı diyenler kadına nickini değiştir diyecek kadar kendinden eminDuvarda da yazdim buraya da yazayım.
Bihterin masalı saçı araya virgül de koysak anlamlı bisey çıkmaz.
Hem masalına vurgu yapmak isteseydi.
Bihterin masalı der geçerdi.
Maşalı saça vurgu yapmış.Ş değil s harfi kullandığı için de nick tartışmaya açık hale gelmiş.
O değil de nick sahibi ne zaman basın açıklaması yapicakk.
Onun fikri artık önemli değil gece onun yzuunden benim nickim elden gidiyorduhhhhhNick sahibi açıklama yaptı. O da baya maşalı diyor amaaa masalı diyenler kadına nickini değiştir diyecek kadar kendinden emin