- 4 Eylül 2018
- 18.739
- 72.069
Cemoos bak seçmeni etkiliyor hem de etki altında bırakarakMargaret Hale sen kesin maşalı saçı olduğunu biliyorsundur ama oyunu bihterin masalına ver.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cemoos bak seçmeni etkiliyor hem de etki altında bırakarakMargaret Hale sen kesin maşalı saçı olduğunu biliyorsundur ama oyunu bihterin masalına ver.
Cemoş masalı diye okuyanlardan değil miydi?Cemoos bak seçmeni etkiliyor hem de etki altında bırakarak
Git buuydanMasalları bırakın gerçeklere gelin
Maşalıya verdim tabii ki. Nasıl masalı anlaşılabiliyor hayret ederek verdim hatta.Margaret Hale sen kesin maşalı saçı olduğunu biliyorsundur ama oyunu bihterin masalına ver.
Evet. ben maşaciyim bana etkileme seçmeni didi ben de sana DidimCemoş masalı diye okuyanlardan değil miydi?
Masal tabiisi sen devamCemoş masalı diye okuyanlardan değil miydi?
Al işte ben ne demiştim.Maşalıya verdim tabii ki. Nasıl masalı anlaşılabiliyor hayret ederek verdim hatta.
Zerre mi çağırmışdi seni MargaretMaşalıya verdim tabii ki. Nasıl masalı anlaşılabiliyor hayret ederek verdim hatta.
Maşalı diyeceğini bildiğim halde çağırdımZerre mi çağırmışdi seni Margaret
Nasail böyle bir hataya düştü yanlış üye seçmiş aşk olsun
Masala odaklanalim maşalı olanları boşver bilmesinlerMaşalı diyeceğini bildiğim halde çağırdım
Yok ben sabah beş gibi uyanmıştım. Böyle bir anket görüp sebebi neydi ki diye sorgulamadan direkt oyumu maşalıdan yana kullanıp tekrar uyumuşum. Uyanınca aklıma geldi, o neydi öyle ya diye, sonra dedim işte benim rüyaların saçmalık seviyesi ahahajjashdh meğer rüya değilmiş…Zerre mi çağırmışdi seni Margaret
Nasail böyle bir hataya düştü yanlış üye seçmiş aşk olsun
Davamızın arkasındayız masal kazanacakYok ben sabah beş gibi uyanmıştım. Böyle bir anket görüp sebebi neydi ki diye sorgulamadan direkt oyumu maşalıdan yana kullanıp tekrar uyumuşum. Uyanınca aklıma geldi, o neydi öyle ya diye, sonra dedim işte benim rüyaların saçmalık seviyesi ahahajjashdh meğer rüya değilmiş…
Hiç mi Aşk-ı Memnu izlemediniz vicdansızlar Bihter’in saçı maşalıdır bunun lamı cimi yokHadi kızlar geriye düşmeyelim bu bir iktidar davasıdır biz yani icinizden biri sizin gibi düşünüyoruz masal diyoruz maşa diyenler malum zengin kesim hergun maşa yapıyorlar saçlarına bizi ezdirmeyin hakkımızı savunun siz kadınlara inancım tamdır
7.kez bitirdim aklıma maşa gelmedi benim saçım kendinden maşalıHiç mi Aşk-ı Memnu izlemediniz vicdansızlar Bihter’in saçı maşalıdır bunun lamı cimi yok
Kız evde maşam bile yokHadi kızlar geriye düşmeyelim bu bir iktidar davasıdır biz yani icinizden biri sizin gibi düşünüyoruz masal diyoruz maşa diyenler malum zengin kesim hergun maşa yapıyorlar saçlarına bizi ezdirmeyin hakkımızı savunun siz kadınlara inancım tamdır
+1 benim de doğuştan maşalı, hayatımızda maşa yoksa ne yapalım7.kez bitirdim aklıma maşa gelmedi benim saçım kendinden maşalı
Maşa kullanmayinca beynimde yeri yok napim