- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.171
Hah olaya bambaşka bir boyut kazandırdın, benim beynimde bir mb bile yer kalmadı yeni tanımlama için.Saci kim, saciti dusunerek yazdım ben az onceki yazıyı olay cıkmmasın ahsjdjd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hah olaya bambaşka bir boyut kazandırdın, benim beynimde bir mb bile yer kalmadı yeni tanımlama için.Saci kim, saciti dusunerek yazdım ben az onceki yazıyı olay cıkmmasın ahsjdjd
Bakmadan doğru tarafı seç lütfen kk yani masalbakayım bir
Masala verbakayım bir
Acik açık söyleme de miziklamaslamasinlar agdghsjajdMasala ver
Of diyorum bu son silah cok etkiliydi
Bende öyle dusundumOf diyorum bu son silah cok etkiliydi
Tamamdır bir dahakine üstü kapalı söylerimAcik açık söyleme de miziklamaslamasinlar agdghsjajd
Cemoşum üzgünüm ama oylamışım
Neyseki doğru tarafı secmissin aferin kuşumCemoşum üzgünüm ama oylamışım
İzindeyimmNeyseki doğru tarafı secmissin aferin kuşum
Cemoooş sendeki azmi görünce kk nin (anladınız) kazanacagına dair umutlarım yeşermeye başladıNeyseki doğru tarafı secmissin aferin kuşum
Kazanamazsa ben aday olurum artık kendime güvenim geldi adghdjajxgdCemoooş sendeki azmi görünce kk nin (anladınız) kazanacagına dair umutlarım yeşermeye başladı
Secim vaadin ne bu uyelere
2 sine koca vericem birine paraSecim vaadin ne bu uyelere
O zaman sen oylari cepte bil2 sine koca vericem birine para
Ayh bebişim boşver yanlışı isaretleyenler mücevherlerimizi konuşsunlar.B Burhan Burhanitto gülücük atmışsın umuyorum ki doğru tarafını seçtin
Ajshshjaj biliyordum beni hiç yaniltmadin burhancimAyh bebişim boşver yanlışı isaretleyenler mücevherlerimizi konuşsunlar.