- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.172
Seçmen çağırdıkça fark açılıyor ama baybaycemoşKazanamazsa ben aday olurum artık kendime güvenim geldi adghdjajxgd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seçmen çağırdıkça fark açılıyor ama baybaycemoşKazanamazsa ben aday olurum artık kendime güvenim geldi adghdjajxgd
Sonunda biz güleceğiz saci sen rahatt ol ahdgsvavhshSeçmen çağırdıkça fark açılıyor ama baybaycemoş
Ben senin tarafındayım, Saci için şık açmamışsın çünkü.Sonunda biz güleceğiz saci sen rahatt ol ahdgsvavhsh
Saci diyeni ben bile düşünemedim aşko ama bundan sonra senden yardım alıcımBen senin tarafındayım, Saci için şık açmamışsın çünkü.
Biz de gün yüzü görelim hadi bakalım
Evet kuzum aklımda sırf senin için uğraşıyorum kazanalım hemen kapattiricam konuyuBu anket bitsin ve sıra bana gelsin artıııııkkk
Seninkinde ne var ki canım net ortada değil mi yoksam ben yine bir masala mı gurban gidiyorumBu anket bitsin ve sıra bana gelsin artıııııkkk
Bin tane üye getiriyim buraya hemen zaman aleyhime işliyor ben mi gebeyim eşofmanım mı merak içindeyiz ya da regl olur muyum olmaz mıyım endişesiEvet kuzum aklımda sırf senin için uğraşıyorum kazanalım hemen kapattiricam konuyu
Yani hic bi zaman 1 ayı var kız cemooş akskdEvet kuzum aklımda sırf senin için uğraşıyorum kazanalım hemen kapattiricam konuyu
Benimki çok karışık moonlightSeninkinde ne var ki canım net ortada değil mi yoksam ben yine bir masala mı gurban gidiyorum
Regl olmadan öğrenelim de içimiz rahat etsin git yandaş toplaBin tane üye getiriyim buraya hemen zaman aleyhime işliyor ben mi gebeyim eşofmanım mı merak içindeyiz ya da regl olur muyum olmaz mıyım endişesi
Bence dürüst oy kullanılmıyor şike var yenidne sayılmalı sandıklarOlum bu fark neden açılıyor illa cirkinleseyim mi beni beni seçeceksiniz
Hamile miyim değil miyim diye anket istiyorSeninkinde ne var ki canım net ortada değil mi yoksam ben yine bir masala mı gurban gidiyorum
O zaman şıkları çok merak ediyorumBenimki çok karışık moonlight
O derece belli sonuç diyorsun yaniiiRegl olmadan öğrenelim de içimiz rahat etsin git yandaş topla
Bence eşofmanın ikiz kaprilere gebe, ama sen asla hamile degilsin alensBin tane üye getiriyim buraya hemen zaman aleyhime işliyor ben mi gebeyim eşofmanım mı merak içindeyiz ya da regl olur muyum olmaz mıyım endişesi
Aaa sende konuyu biliyor muydunnnBence eşofmanın ikiz kaprilere gebe, ama sen asla hamile degilsin alens