Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Git kendi sandığına 3-5 oy atOrgutlenmemiz lazım hazır sandık basi biziz
Tmm küstük deriz cemosumOnlar da bizi cagirirsa gitmeyiz kirazım
Bir oy daha geldiAlın işte maşa ya bir oy daha gitmiş kahretsin
Onlar düşman oy değilBir oy daha geldi
Kim onlarOnlar düşman oy değil
Şu an istesem de Nevreste olarak okuyamıyorum Neverest olarak okuyorum devamlı. Batağa düştüm. Neden Mavi MucizeBen bu anketi sıfırdan başlatamam nevos bu sefer buna gücüm yok böyle idare edin senin nicke gelince açık yaparım görürüz kim dost kim düşman
Maşa seçenlerKim onlar
Vahşi batılılar.Kim onlar
Ben de hâlâ Saci'yle aşk yaşadığını düşünüyorum, boşver bir şey olmuyorŞu an istesem de Nevreste olarak okuyamıyorum Neverest olarak okuyorum devamlı. Batağa düştüm. Neden Mavi Mucize
Sonradan fark ettik ki saci aslında baya populermisBen de hâlâ Saci'yle aşk yaşadığını düşünüyorum, boşver bir şey olmuyor
Hem kendisi de doğru okuduğumu söyledi ama sen de cemos da hâlâ Saci'yi istemiyorsunuz. Halbuki yumurta gibi çocuk.
Tepsi popom, keltoşum o benim.Ben de hâlâ Saci'yle aşk yaşadığını düşünüyorum, boşver bir şey olmuyor
Hem kendisi de doğru okuduğumu söyledi ama sen de cemos da hâlâ Saci'yi istemiyorsunuz. Halbuki yumurta gibi çocuk.
Saci kim, saciti dusunerek yazdım ben az onceki yazıyı olay cıkmmasın ahsjdjdSonradan fark ettik ki saci aslında baya populermis
Ağza alınmayacak övgülerTepsi popom, keltoşum o benim.
Sacit kim kızım kaç masalsı aşkın var burada birde bunu yaşatma bizeSaci kim, saciti dusunerek yazdım ben az onceki yazıyı olay cıkmmasın ahsjdjd
Sacit kim kızım kaç masalsı aşkın var burada birde bunu yaşatma bize
bakayım bir60kiloyum gel sende ankete oy ver