- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Ben alışkınım sorun değilNevos çok göze battım azıcık idare et su anketi öne gecireyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben alışkınım sorun değilNevos çok göze battım azıcık idare et su anketi öne gecireyim
Hemen oyunu kullanBihter' in maşalı saçı miymiş?
Bihter' in masalı diye okudum bu gune kadar.
Bakın şu kız ne yapmış altına yazmış nickin demi rüzgar saçlı diye masali yasacagina bihterde altına maşalı yazabilirdi bizde doğru anlardik agdhshjzndhBihter' in maşalı saçı miymiş?
Bihter' in masalı diye okudum bu gune kadar.
Kullandim balimyazdim ardindan kullandim aleni göz göre göreHemen oyunu kullan
Sonra gel konuşalım
Anket sonuçlarına göre hata bizde yanlış okumuşuz hep kabul etmek lazımBakın şu kız ne yapmış altına yazmış nickin demi rüzgar saçlı diye masali yasacagina bihterde altına maşalı yazabilirdi bizde doğru anlardik agdhshjzndh
73 kişiyi Calcinin kitap kulübüne davet ediyoruz en başta calciyi tabi
İkizim okumak bizi bozuyor mu
Okuduğum halim buysa okumasam ne olurum benİkizim okumak bizi bozuyor mu
Canim hep Bihter' in masalı Saci diye okudum. Nişanlı sandim hatta evli. Saci adında bir sevdigi var ve Bihter' e Dilan Polat gibi masalımsi bir hayat yaşatıyor... hayallerim yıkıldı... olay bi maşa bi saç olmamalıydıBakın şu kız ne yapmış altına yazmış nickin demi rüzgar saçlı diye masali yasacagina bihterde altına maşalı yazabilirdi bizde doğru anlardik agdhshjzndh
Uslanmaz bir romantiksinizCanim hep Bihter' in masalı Saci diye okudum. Nişanlı sandim hatta evli. Saci adında bir sevdigi var ve Bihter' e Dilan Polat gibi masalımsi bir hayat yaşatıyor... hayallerim yıkıldı... olay bi maşa bi saç olmamalıydı
Okumaktan hayal dünyamız çok gelişmişOkuduğum halim buysa okumasam ne olurum ben
Dyson maşaBana da profil fotosu bulalım.
Mavi Mucize de aynı şeyi düşünmüş saci çok popüler demek kiCanim hep Bihter' in masalı Saci diye okudum. Nişanlı sandim hatta evli. Saci adında bir sevdigi var ve Bihter' e Dilan Polat gibi masalımsi bir hayat yaşatıyor... hayallerim yıkıldı... olay bi maşa bi saç olmamalıydı
Kendimi Sacit’in peşinden keltoooş diye koşan Şahika gibi hissettim bi an ahsjdCanim hep Bihter' in masalı Saci diye okudum. Nişanlı sandim hatta evli. Saci adında bir sevdigi var ve Bihter' e Dilan Polat gibi masalımsi bir hayat yaşatıyor... hayallerim yıkıldı... olay bi maşa bi saç olmamalıydı
Çok müşkül durumdayım dalga geçmeDyson maşa
Önceki Pp neydi ki ve neden şuan Pp yokÇok müşkül durumdayım dalga geçme