- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
İşte burdayım cemosum, aslında ilk açıldığında yazmıştım ama uykusuzluktan görmemiş olabilirsinMüşkül,kadir dogulu,masal seni hiç iyi görmüyorum zerros
Neyseki oy değiştirme hakkin yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte burdayım cemosum, aslında ilk açıldığında yazmıştım ama uykusuzluktan görmemiş olabilirsinMüşkül,kadir dogulu,masal seni hiç iyi görmüyorum zerros
Neyseki oy değiştirme hakkin yok
Everest ile bağdaştırdın değil mi yoksa nicki doğru okuyorsunNeverest de bizden yana.
Sen sonra benim için anket açHangi neverest umuyorum ki Nevreste değildir
Nevresim
Neverest
Nevreste olarak guncelleyeyim bari anketi
3 gündür kocamı görmüyorum ben kirazım azıcık idare etİşte burdayım cemosum, aslında ilk açıldığında yazmıştım ama uykusuzluktan görmemiş olabilirsin
Bence de senin durum daha sıkıntıSen sonra benim için anket aç
Ben 15 gündür görmüyorum ve daha uzun süre görmeyeceğimOndan mı bunlar hep3 gündür kocamı görmüyorum ben kirazım azıcık idare et
Ben Ayhan Işık tonuyla okumak istedim. Nevet hamfendi der gibi düşünün.Everest ile bağdaştırdın değil mi yoksa nicki doğru okuyorsun
Fırın sıcak3 gündür kocamı görmüyorum ben kirazım azıcık idare et
Abla biz aynı odadayiz senin yine haklı sebeplerin varBen 15 gündür görmüyorum ve daha uzun süre görmeyeceğimOndan mı bunlar hep
Benim şıklar çoğalıyorBen Ayhan Işık tonuyla okumak istedim. Nevet hamfendi der gibi düşünün.
Ya da beni düşünmeyin :)
Bu konu sahibi (ki kendisi saci'yle alalakalı biri de değil ama sürekli beni kötülüyor) bana takmış durumda. Malzeme vermek istemiyorum.
Şu koyu renkli kısmı da kendisi lütfen bir daha okusun
Çok geç nevet efendim neverest saçı bey derken artık kk(kadınlar kulübü) tarihinde kazinacak adınBen Ayhan Işık tonuyla okumak istedim. Nevet hamfendi der gibi düşünün.
Ya da beni düşünmeyin :)
Bu konu sahibi (ki kendisi saci'yle alalakalı biri de değil ama sürekli beni kötülüyor) bana takmış durumda. Malzeme vermek istemiyorum.
Şu koyu renkli kısmı da kendisi lütfen bir daha okusun
Yuuhhhh nasıl dayanıyorsunuzAbla biz aynı odadayiz senin yine haklı sebeplerin var
Kurek yamuldu kirazım adam beni sildi yüzüme bakmıyor ya kk ya ben diyecek az kaldıFırın sıcak
Umuyorum ki yanlış seçim yapacak biri degildir60kiloyum gel sende ankete oy ver
İnşallah kaynanan size taşınır. Büyük beddua ettirdin bana.Çok geç nevet efendim neverest saçı bey derken artık kk(kadınlar kulübü) tarihinde kazinacak adın
UmarımUmuyorum ki yanlış seçim yapacak biri degildir
O adamın şarap çanağinaa haaaaaaKurek yamuldu kirazım adam beni sildi yüzüme bakmıyor ya kk ya ben diyecek az kaldı
Tabi ki kkKurek yamuldu kirazım adam beni sildi yüzüme bakmıyor ya kk ya ben diyecek az kaldı