- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.171
Hahaha benimde surekli bu sitede oldugumu goren arkadaşlarım bana seni bulduk sen mavi mucizesin demişlerdi he he demiştim. Ayni dusunuyoruz belki deMavi Mucize de aynı şeyi düşünmüş saci çok popüler demek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha benimde surekli bu sitede oldugumu goren arkadaşlarım bana seni bulduk sen mavi mucizesin demişlerdi he he demiştim. Ayni dusunuyoruz belki deMavi Mucize de aynı şeyi düşünmüş saci çok popüler demek ki
Mavi mucize boy boy foto atiyo onu görmemişler miHahaha benimde surekli bu sitede oldugumu goren arkadaşlarım bana seni bulduk sen mavi mucizesin demişlerdi he he demiştim. Ayni dusunuyoruz belki de
Hayri pıtır mı oluyorsunOkumaktan hayal dünyamız çok gelişmiş
Ben birde şimdi Harry Potter okuyorum
Normal böyle masallar görmem
Bir iki deneme yapayım derken önceki profil fotoğrafım gitti galerimde de kayitli değilmiş öylece gittiÖnceki Pp neydi ki ve neden şuan Pp yok
Bu da zeka gerektiriyor cok bilgi vermeyelim burdanMavi mucize boy boy foto atiyo onu görmemişler mi
Bende seviyorumHayri pıtır mı oluyorsun
Çok severim
Neden yokÇok müşkül durumdayım dalga geçme
Öncekinden sıkılmıştım o yüzden onu kaldırdım ama yeni bir şey de bulamıyorum.Neden yok
Böyle sananları afişe ediyorlar, site girişine fotomuzu asıp fişliyolar.Canim hep Bihter' in masalı Saci diye okudum. Nişanlı sandim hatta evli. Saci adında bir sevdigi var ve Bihter' e Dilan Polat gibi masalımsi bir hayat yaşatıyor... hayallerim yıkıldı... olay bi maşa bi saç olmamalıydı
Müşkül işine Kadir doğulu bakıyorÇok müşkül durumdayım dalga geçme
Hangi kişilik tipisin anketi resmen buBöyle sananları afişe ediyorlar, site girişine fotomuzu asıp fişliyolar.
Halbuki ilk akla gelecek olan bu ve siz de her makul insan gibi doğru düşünüyorsunuz, kutlarım.
Su ana kadar yanına 1 körpe kız buldun onu da korkutma bariBöyle sananları afişe ediyorlar, site girişine fotomuzu asıp fişliyolar.
Halbuki ilk akla gelecek olan bu ve siz de her makul insan gibi doğru düşünüyorsunuz, kutlarım.
Kadir doğulu kim diye düşündümMüşkül işine Kadir doğulu bakıyor
Neverest de bizden yana.Su ana kadar yanına 1 körpe kız buldun onu da korkutma bari
Sen masal demiştin dimiKadir doğulu kim diye düşündüm
Tövbe de ayol
Nooldu pişman gibisin. Pişmansansa oyumu değiştireyimSen masal demiştin dimi
Hangi neverest umuyorum ki Nevreste değildirNeverest de bizden yana.
Müşkül,kadir dogulu,masal seni hiç iyi görmüyorum zerrosNooldu pişman gibisin. Pişmansansa oyumu değiştireyim
Evet o. Yok bu kez bu batağa düşmeyecem, yanlış yazmışım bacım kusura bakma.Hangi neverest umuyorum ki Nevreste değildir
Nevresim
Neverest
Nevreste olarak guncelleyeyim bari anketi
BulmuşsunÖncekinden sıkılmıştım o yüzden onu kaldırdım ama yeni bir şey de bulamıyorum.