- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
Nevos biseyler yapp mune tehtidin dozunu arttiriyorÖzelden oy toplamak serbest mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevos biseyler yapp mune tehtidin dozunu arttiriyorÖzelden oy toplamak serbest mi
MasumTehtitlerinizi oylama sonucuna saklayın sayın yönetici sitenin yarısının fikrini degistemezsiniz
Emille Zola'yı pp yaptığın için bu davet hakkındır ama ben de boş okumuşum demek73 kişiyi Calcinin kitap kulübüne davet ediyoruz en başta calciyi tabi
AhahajahahahaHangi yarısı
YapabilirCemos tenhada üye dövüyor diyolla aşko
Kesin bilgi,kaçalımYapabilir
Ona gücüm yetmez Ancak hürmet edebilirizNevos biseyler yapp mune tehtidin dozunu arttiriyor
Ben oyumu verdim vermeyen düşünsünKesin bilgi,kaçalım
Sen kendini kurtardın,ben karşıt görüşüne oy verdim,maşa yoluna cideyrumBen oyumu verdim vermeyen düşünsün
Masal derken düşüncenecektin onu masalcilara selam verirken iyiydi dimiOna gücüm yetmez Ancak hürmet edebiliriz
Aşkom seninde arkandayımSen kendini kurtardın,ben karşıt görüşüne oy verdim,maşa yoluna cideyrum
Oda doğruMasal derken düşüncenecektin onu masalcilara selam verirken iyiydi dimi
Her zaman ki gibi aşkomAşkom seninde arkandayım
Tamam ben cirkinlesirim sen temiz kal hallederim ben merak etmeOda doğru
Her zaman ki gibi aşkom
Çok sağ olTamam ben cirkinlesirim sen temiz kal hallederim ben merak etme
Üzülmeyin ilk davet masal bile anlamayıp masa anlayan arkadaşaEmille Zola'yı pp yaptığın için bu davet hakkındır ama ben de boş okumuşum demek
Bölücülere çok sarılma nevos seni etkiliyo fark ettiysen gruptan tek o maşa demiş
O benim aşkom amaBölücülere çok sarılma nevos seni etkiliyo fark ettiysen gruptan tek o maşa demiş
Bölücülere çok sarılma nevos seni etkiliyo fark ettiysen gruptan tek o maşa demiş