- 12 Temmuz 2006
- 55.510
- 212.812
- 52
Senin içme suyunu ben göndereceğim bundan sonraBen arkandayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin içme suyunu ben göndereceğim bundan sonraBen arkandayım
Abla içine azıcık antidepresan katSenin içme suyunu ben göndereceğim bundan sonra
Ne ne ne? Düşününce sana da maşa mantıklı geldi demi itiraf etOnu da söyledim yemedi
Seçmenimi etkilemeyin ben gönderirim suyunu da gazını daSenin içme suyunu ben göndereceğim bundan sonra
Aklın yolu bir ,ama itiraf edemiyorNe ne ne? Düşününce sana da maşa mantıklı geldi demi itiraf et
İstersen maşa istersen masal ne dersen o olur beyim gel barışalım dedim yataktan kovdu bu seferNe ne ne? Düşününce sana da maşa mantıklı geldi demi itiraf et
Yeniden Iban atmama gerek var mıSeçmenimi etkilemeyin ben gönderirim suyunu da gazını da
KesinlikleAklın yolu bir ,ama itiraf edemiyor
Gaz konusunda eline su dokemeyizSeçmenimi etkilemeyin ben gönderirim suyunu da gazını da
Saçına maşa yapıp masal okumayı mı denesen. Ya da incili don giy öhöm şey o +18e girerİstersen maşa istersen masal ne dersen o olur beyim gel barışalım dedim yataktan kovdu bu sefer
Anlaşıldı seninle sert oynamak gerekiyorSeçmenimi etkilemeyin ben gönderirim suyunu da gazını da
Sana kızgın atmıyor, garezi bana zaarKesinlikle
Anlaşıldı seninle sert oynamak gerekiyor
Vallah ekran görüntüsünü aldım, bizim oylar %52 altına bir düşsün topikte olay çıkarırım
Eki Görüntüle 3250403
Son çare bunları da denerim olmazsa artık bosarimSaçına maşa yapıp masal okumayı mı denesen. Ya da incili don giy öhöm şey o +18e girer
Zaten bdvye konu açsan direkt boşa derler ben yine insaflıyım çözüm şeyleri söyledimSon çare bunları da denerim olmazsa artık bosarim
Özelden oy toplamak serbest miAnlaşıldı seninle sert oynamak gerekiyor
Vallah ekran görüntüsünü aldım, bizim oylar %52 altına bir düşsün topikte olay çıkarırım
Eki Görüntüle 3250403
Tehtitlerinizi oylama sonucuna saklayın sayın yönetici sitenin yarısının fikrini degistemezsinizAnlaşıldı seninle sert oynamak gerekiyor
Eki Görüntüle 3250403
Bunun bu konuyla ilgisi yok değil miSon çare bunları da denerim olmazsa artık bosarim
Cemos tenhada üye dövüyor diyolla aşkoÖzelden oy toplamak serbest mi
Hangi yarısıTehtitlerinizi oylama sonucuna saklayın sayın yönetici sitenin yarısının fikrini degistemezsiniz