- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.909
- 43
Çok okumaktan olmuş olabilirCalci de okuyor da işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok okumaktan olmuş olabilirCalci de okuyor da işte
Zorla masal yapın demedik kızlar özgür iradeleriyle kabul ediyorİste illa bi hile hurda
Kolay manıpule edildim oyumu maşadan yana kullandımManipülasyonlara boyun eğme sen ne anladiysan öyle kullan
Ben gonulluyum ,bu Cemos bir seyler yapıyorMaşalı oyları %52 değil miydi bizim oyları biri mi tırtıklıyor, ankete sahip çıkın, sandığın üstüne mi oturursunuz, kendinizi sandığa mı zincirlersiniz bilemem
Abla napalım kocamız var bebemiz var biz anket uğruna kocamızı gözden çıkarmadık Cemoos gibiMaşalı oyları %52 değil miydi bizim oyları biri mi tırtıklıyor, ankete sahip çıkın, sandığın üstüne mi oturursunuz, kendinizi sandığa mı zincirlersiniz bilemem
Bir daha seni konudan engellicem oy kullanamayacaksinKolay manıpule edildim oyumu maşadan yana kullandım
Bunca zaman nasıl oldu da malum partili olmadım acaba
Neyse o buranın konusu degıl evet
Hatırlatma kızım hâlâ benimle konuşmuyorAbla napalım kocamız var bebemiz var biz anket uğruna kocamızı gözden çıkarmadık Cemoos gibi
Aşko benim anketler üzerinde olan etkimi unutuyorsunBen gonulluyum ,bu Cemos bir seyler yapıyor
Aaa eveeet,sihirli aşkooom,unuttum ben seniAşko benim anketler üzerinde olan etkimi unutuyorsun
Ben arkandayımHemsirecik gel azıcık destek ol be kadin 3 gündür kendi başıma mücadele ediyorum
Hemsirecik gel azıcık destek ol be kadin 3 gündür kendi başıma mücadele ediyorum
Belki burada tuttururumAaa eveeet,sihirli aşkooom,unuttum ben seni
Tüh ya en iyisi git “feda olsun anket sana maşalar kazansın yeter ki sen küsme” de. AdlflglgşgşgşHatırlatma kızım hâlâ benimle konuşmuyor
Sen olmasan bu kızlar beni çiğ çiğ yerdi nevosBen arkandayım
Ben gonulluyum ,bu Cemos bir seyler yapıyor
Hile ve rüşvet ağının içerisinde kaldıkAbla napalım kocamız var bebemiz var biz anket uğruna kocamızı gözden çıkarmadık Cemoos gibi
O zaman olarBelki burada tuttururum
Onu da söyledim yemediTüh ya en iyisi git “feda olsun anket sana maşalar kazansın yeter ki sen küsme” de. Adlflglgşgşgş
Hain bu Cemos çenesinden korkup yandaş oluyorlarHile ve rüşvet ağının içerisinde kaldık