- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.381
Bu vesileyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu vesileyle
Manipülasyonlara boyun eğme sen ne anladiysan öyle kullanSeni mi kırcam
Ah cemosum, hayal alemindesinNick masal olacak bu kadar kişinin hakkını yedirmem
73 kişiyi Calcinin kitap kulübüne davet ediyoruz en başta calciyi tabiAbi nasıl arada sürekli 5 oy fark olabilir. Lanetli mi bu anket
davanıza sahip çıkmada cemos gibi olun
Bu iyiydi asmdlfşfş73 kişiyi Calcinin kitap kulübüne davet ediyoruz en başta calciyi tabi
Direne direne kazanacağızAh cemosum, hayal alemindesin
Heyyyttt be biliyoduumSeni mi kırcam
anca direnirseniz kazanirsiniz zatenDirene direne kazanacağız
Ama ben kitap okuyorum73 kişiyi Calcinin kitap kulübüne davet ediyoruz en başta calciyi tabi
Abi nasıl arada sürekli 5 oy fark olabilir. Lanetli mi bu anket
Maşalı oyları %52 değil miydi bizim oyları biri mi tırtıklıyor, ankete sahip çıkın, sandığın üstüne mi oturursunuz, kendinizi sandığa mı zincirlersiniz bilememCemos bir şeyler karıştırıyor,ama hala öndeyiz
İste illa bi hile hurdaCalci son dakika kitap kulübündeki kızları getirecek oylarda patlama olacak kazanacagiz
Calci de okuyor da işteAma ben kitap okuyorum
Direne direne kazanacağız
Ne diyim buna yaaa ahahahaBir de hâlâ aksini iddia edip maşa diyenleri ferhunde ilan etmesi
Oldu olacak masala oy verenlere yüztl ateşleyin bariCalci son dakika kitap kulübündeki kızları getirecek oylarda patlama olacak kazanacagiz