- 3 Eylül 2018
- 8.613
- 45.749
Ben şahsen kadınlar kulübünü kastettimYanlış anlama konusunda nirnava olduğum için sormak istiyorum, o kk kadınlar kulübü mü, kılıştaroğlu mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şahsen kadınlar kulübünü kastettimYanlış anlama konusunda nirnava olduğum için sormak istiyorum, o kk kadınlar kulübü mü, kılıştaroğlu mu?
Siz çok özgün bir insansınızYanlış anlama konusunda nirnava olduğum için sormak istiyorum, o kk kadınlar kulübü mü, kılıştaroğlu mu?
Videoyu paylaşabildim koş profilime :)Sonuçta masala oy verdi
Yahu kadın sen beni cildirmak mi istiyorsunYanlış anlama konusunda nirnava olduğum için sormak istiyorum, o kk kadınlar kulübü mü, kılıştaroğlu mu?
Ama şu an üzgün bir insanım. Bir insan bu kadar zincirleme yanlış anlamanın içinde nasıl olurSiz çok özgün bir insansınız
Sinan oğan dese neyse deYahu kadın sen beni cildirmak mi istiyorsun
Kocam ya kemal Kılıçdaroğlu ya ben der mi
Ay dese yaYahu kadın sen beni cildirmak mi istiyorsun
Ne bileyim ya ne baarıyon.Yahu kadın sen beni cildirmak mi istiyorsun
Normal insanlar masal mı maşa mı anketinin başında birbirne de girmezNe bileyim ya ne baarıyon.
Normal şartlarda kocalar "ya kadınlar kulübü ya ben" de demez.
Böyle böyle yıkacağız saltanatını hamfendi.
Hah işte ben onların ikisini de demedim. Zaten şıkları da eksik yazmış kabul etmiyor.Normal insanlar masal mı maşa mı anketinin başında birbirne de girmez
Kimsenin saci adında bir bey olacağını şıklara koymayı düşünmemek bir anketör olarak benim suçum kabul ediyorumHah işte ben onların ikisini de demedim. Zaten şıkları da eksik yazmış kabul etmiyor.
Çok yüce gönüllüsün.Kimsenin saci adında bir bey olacağını şıklara koymayı düşünmemek bir anketör olarak benim suçum kabul ediyorum
Hayal dünyamızın geniş olması bizim suçumuz muAma şu an üzgün bir insanım. Bir insan bu kadar zincirleme yanlış anlamanın içinde nasıl olur
Kurtar beni bunların elinden pembeli kadın lütfen.Hayal dünyamızın geniş olması bizim suçumuz mu
Bende senin taraftayım merak etmeKurtar beni bunların elinden pembeli kadın lütfen.
Bu rumuzun sahibi bu tartışmanın neresinde onu hiç anlamadım ve beynimi yakmamak adına sormaya korkuyorum.
Bihterin masali saci denince neden benim aklıma gelen anormal göründü, ben deli değilim tamam mıııı
Kizim kocam ya kk ya ben diye elrest çekecek diyorum Kemal Kılıçdaroğlu mu diyorsun neresi normalKurtar beni bunların elinden pembeli kadın lütfen.
Bu rumuzun sahibi bu tartışmanın neresinde onu hiç anlamadım ve beynimi yakmamak adına sormaya korkuyorum.
Bihterin masali saci denince neden benim aklıma gelen anormal göründü, ben deli değilim tamam mıııı
Boşan o adamdanKizim kocam ya kk ya ben diye elrest çekecek diyorum Kemal Kılıçdaroğlu mu diyorsun neresi normal