- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.172
Murat Soner, bizi okuduğunu biliyorum. Hemen de fidyo atmışın.
Burda gördüm izlemedim, az önce eşim yollamış izleyeyim diye
Kurtuluş yok izledim mecburen. Bu adam çok eğlenceli ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Murat Soner, bizi okuduğunu biliyorum. Hemen de fidyo atmışın.
Onun derdi basindan aştı artikin hiç bişey yapamaz ahhdhshzhhdhBen de kendime bir Firdevs Yöreoglu bulurum o da WOMAN olur
Sacmalama, sen bihter ziyagilsin kendine gelBen de kendime bir Firdevs Yöreoglu bulurum o da WOMAN olur
Bihterin saci aşkını anlatmış mi bı bak bakalım ahdhdhhdhsbBurda gördüm izlemedim, az önce eşim yollamış izleyeyim diye
Kurtuluş yok izledim mecburen. Bu adam çok eğlenceli ya.
Ona değinmemiş olmasına bir miktar kırıldım.Bihterin saci aşkını anlatmış mi bı bak bakalım ahdhdhhdhsb
İsmini yeni duydum incelerim bir araailurophile daha önce lana del rey'e benzetilmiş miydin?
Bende Behlül olcam jagsjsbsBen de kendime bir Firdevs Yöreoglu bulurum o da WOMAN olur
Bu benzetme çok yapılıyor, ten renginden filan sanırım.Ben de çerkeslere benzettim
İnceleyince bana yaz,merak ederimİsmini yeni duydum incelerim bir ara
ya hızlıca baktım ama o kilolu iri yarı biraz, ben 47 kilo saç yoğunluğu filan benziyor biraz sanki.İnceleyince bana yaz,merak ederim
Saçı değil saci yazıyor bazı arkadaşlar saci adında adamla masalsı aşk yaşamışlar diye düşünmüşArkadaş hadi masal okudunuz saçı ne diye düşündünüz aşkı memnu izlemeye gerek mi var az mantık
O aradaki bağı bizde kuramadık zaten öğrenene kadar anlamsız geliyorduArkadaş hadi masal okudunuz saçı ne diye düşündünüz aşkı memnu izlemeye gerek mi var az mantık
Bak seni döverimSaçı değil saci yazıyor bazı arkadaşlar saci adında adamla masalsı aşk yaşamışlar diye düşünmüş
Elimde değiştiremeyecegin bir yorum var kk seni rezil edicim ahdhdhhshshshshBak seni döverim
Değiştirme zaten orijinal kalmak isterimElimde değiştiremeyecegin bir yorum var kk seni rezil edicim ahdhdhhshshshsh
Yemin ediyorum bunu bu şekilde düşünmek için siz ne yiyip içiyorsunuz söyle bizde icelim veya azaltSaçı değil saci yazıyor bazı arkadaşlar saci adında adamla masalsı aşk yaşamışlar diye düşünmüş
Bir kişi düşündü kızım biz o kafaya henüz gelemedik ahxhsbNnxbxYemin ediyorum bunu bu şekilde düşünmek için siz ne yiyip içiyorsunuz söyle bizde icelim veya azalt
Az önce karışık tost yedim ama benzetme mayalı poğaçadan sonra oldu.Yemin ediyorum bunu bu şekilde düşünmek için siz ne yiyip içiyorsunuz söyle bizde icelim veya azalt
Bihter neyi itiraf edecek Firdevs Hanım? Saci'yle ne ilgisi var?Saçı değil saci yazıyor bazı arkadaşlar saci adında adamla masalsı aşk yaşamışlar diye düşünmüş