- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
Nalet olsun bihterrrr o masal değil maşa ve koca ayııı La vie en Rosee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım oyunu doğru kullandın migim
Maşaya verdim benUmarım oyunu doğru kullandın migim
Bizlen değilsin migimMaşaya verdim ben
Masal saçı mı yaaa Cemile bu masal oku oku saçı nasıl yapılırBizlen değilsin migim
Bihterin masali saci farkındaysan saç değilMasal saçı mı yaaa Cemile bu masal oku oku saçı nasıl yapılır
Masa mı? AdkdlfşfşggşBen masa demem maşa derim masa desem masa sandalye olur
Maşa olmalı ha koca ayıyı var bide yok masha o
Migim bı git ilk sayfayi oku yaBen masa demem maşa derim masa desem masa sandalye olur
Maşa olmalı ha koca ayıyı var bide yok masha o
Yahu kızım herşeyi bıraktın buna mı akıl yordun ne var yani masal deseydinNiceler ş ç var mi ki Cemoos ben denk gelemedim ya
Hicc inanasim gelmiyo ama neyseOy vermemişim oy vermeden sonuçlara girmişim masala vermişim ayol Cemoos
Merak etme masal lider olacak biz kazanacağızAma maşalı paşalı önde Cemoos
Tamam işte sorunun kaynağı bulundu, sizin şebeke suyunda bir şey var diğer arkadaşların yaşadığı şehirlerin tespiti ve sularının analizi için ilgili kurumlara başvuru yapmak gerekiyor, WOMAN ’dan yardım isteyelim diyeceğim ama onu da atıklar arasında kaybettikNevreste ve ben aynı mahallede oturuyormuşuz depremden önce, oranın sularından hep şüpheliydim zaten @Nevreste
Tamam işte sorunun kaynağı bulundu, sizin şebeke suyunda bir şey var diğer arkadaşların yaşadığı şehirlerin tespiti ve sularının analizi için ilgili kurumlara başvuru yapmak gerekiyor, WOMAN ’dan yardım isteyelim diyeceğim ama onu da atıklar arasında kaybettik