- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Yav zaten boydan değil sadece saç ve ten rengi he bide simanız benziyorya hızlıca baktım ama o kilolu iri yarı biraz, ben 47 kilo saç yoğunluğu filan benziyor biraz sanki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yav zaten boydan değil sadece saç ve ten rengi he bide simanız benziyorya hızlıca baktım ama o kilolu iri yarı biraz, ben 47 kilo saç yoğunluğu filan benziyor biraz sanki.
Yani kalvyeden hızlı yazinca noktalı şeyleri koyamadiğımız olduğundan ben düzgün okuyorum gördüğümü pat diye okumuyor ki beyinAz önce karışık tost yedim ama benzetme mayalı poğaçadan sonra oldu.
Bence çok mantıklı. Hatta diğer iki seçenek daha mantıksız.
Kimin aklına masa görüp maşa gelir ya?
Niye çoğunluk garip davranıyor diye ben öteki oluyorum
Git hemen masal diye oy verBen orda ki masali masal hikaye biliyordum maşal miymis
Sensin manyakAllam herkes manyak
Ama kurban olduğum o kullanıcı adı, hani alelade yorum konusunda tamam hemfikiriz ama bu başka.Yani kalvyeden hızlı yazinca noktalı şeyleri koyamadiğımız olduğundan ben düzgün okuyorum gördüğümü pat diye okumuyor ki beyin
kandırıldım kandırıldım inanamıyorum hemen hikayeye oy verdimGit hemen masal diye oy ver
O saci yüzünden dün geceden beri kocam bana küstü trip attı hâlâ barismiyor aşkımızı baltaladi seksu bedenim bunu kaldiramiyor anlıyor musunuzAma kurban olduğum o kullanıcı adı, hani alelade yorum konusunda tamam hemfikiriz ama bu başka.
O Saci beyden hiç söz etmeyecektim ya bu Cemoos benim hayal dünyamı yerle bir etti.
Aşka saygısı yok çünkü
Görümcelerinle altılı masadan kalkıp bizden oy istiyorsun sonra.O saci yüzünden dün geceden beri kocam bana küstü trip attı hâlâ barismiyor aşkımızı baltaladi seksu bedenim bunu kaldiramiyor anlıyor musunuz
Önce kazanacagim sonra kapatırım kazanmadan aslaCemoos gel kapat şu anketi millet nicke baktıkça beyni yandı
Diktatör yaÖnce kazanacagim sonra kapatırım kazanmadan asla
Yaa gerçekten mi vallahi kocam küstü yakında ya kk ya ben der çok zor durumdayımGörümcelerinle altılı masadan kalkıp bizden oy istiyorsun sonra.
Koca muhalefeti normal, yeniay var bugün. Geçer geçer
Bu seçim ikinci turda da bitmez, karakolda biter yalnız, haberin olsun.Önce kazanacagim sonra kapatırım kazanmadan asla
Boşver koca bulunur ama kkde zafer kolay kazanılmıyorYaa gerçekten mi vallahi kocam küstü yakında ya kk ya ben der çok zor durumdayım
Tek kadın olmak istiyor!!!Diktatör ya
Maşa, maşal diye bir sey yokBen orda ki masali masal hikaye biliyordum maşal miymis
Sonuçta masala oy verdiMaşa, maşal diye bir sey yok
Yanlış anlama konusunda nirnava olduğum için sormak istiyorum, o kk kadınlar kulübü mü, kılıştaroğlu mu?Yaa gerçekten mi vallahi kocam küstü yakında ya kk ya ben der çok zor durumdayım