- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.450
O arıtma cihazı kullanmıştır kesinHemşerim aynı tarafta olmamıza sevindim
Peki @Artemissisipi suyu nereden içiyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O arıtma cihazı kullanmıştır kesinHemşerim aynı tarafta olmamıza sevindim
Peki @Artemissisipi suyu nereden içiyormuş
Keşke bizde kullansaydıkO arıtma cihazı kullanmıştır kesin
Namus meselesine döndü bu iş jsgsjshsKullandim ve bu konu şaka mı diye düşünüyorum neden açıldı bu konu açıklar mısın pliz
Kız bizde vardı da ince akıyor diye kullanımıyodum beni bu üşengeçlik mahvettiKeşke bizde kullansaydık
Cemos konudan banla askom hagsjwhOo maşalar öne geçmiş
Ana ekrandan görüp kullanmıstım sen demeden önce. PuhahahahaKeşke seni cagirmasaydim
Peki bugün bu konudan sonra Murat Sonerin aşkı memnu ile ilgili video yapması izle hemen izlemediysenNamus meselesine döndü bu iş jsgsjshs
Bı sonraki ankette seni cagirmicamAna ekrandan görüp kullanmıstım sen demeden önce. Puhahahaha
Gündemi belirliyoruz kiziziznmxmxn agdggsgzgsPeki bugün bu konudan sonra Murat Sonerin aşkı memnu ile ilgili video yapması izle hemen izlemediysen
Izledimmm onun yüzünden dizi izleyemiyorum zatenPeki bugün bu konudan sonra Murat Sonerin aşkı memnu ile ilgili video yapması izle hemen izlemediysen
Tabi sen senin düşüncelerine oy vermeyen bena şiddetle karşisin amaBı sonraki ankette seni cagirmicam
Saolsun izlemiş kadar oluyorumIzledimmm onun yüzünden dizi izleyemiyorum zaten
Köşesine çekildi keyf kahvesi yudumluyor evliliğimi bitirecek bu kız benimLa vie en Rosee mutlumusun kk yi ikiye böldün hiıi
Ahhahaha güzel bihterimi o kadar andınız ki mezarında ters döndü bi de size musallat oldu bakın etkisinden cıkamıyosunuzz töbesttt ya Hemsirecik CemoosKöşesine çekildi keyf kahvesi yudumluyor evliliğimi bitirecek bu kız benim
Saçını başını yolucam gxhsjsjsjxh
Tam da onu izliyordum şimdiPeki bugün bu konudan sonra Murat Sonerin aşkı memnu ile ilgili video yapması izle hemen izlemediysen
Az kaldı yakında Nihal yapicam kendimi saçını başını yolucam seninAhhahaha güzel bihterimi o kadar andınız ki mezarında ters döndü bi de size musallat oldu bakın etkisinden cıkamıyosunuzz töbesttt ya Hemsirecik Cemoos
Ben de çerkeslere benzettimailurophile daha önce lana del rey'e benzetilmiş miydin?
Ben de kendime bir Firdevs Yöreoglu bulurum o da WOMAN olurAz kaldı yakında Nihal yapicam kendimi saçını başını yolucam senin