- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Hiç bilmiyorum yaso bu utançla bir daha Aşk ı Memnu izlemeyem,haketmiyorumKukrişim matmazelim hadi ben izlemedim bilmiyorum, sen nasıl bilmezsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bilmiyorum yaso bu utançla bir daha Aşk ı Memnu izlemeyem,haketmiyorumKukrişim matmazelim hadi ben izlemedim bilmiyorum, sen nasıl bilmezsin.
Cıx ,olmuyor, maşalı saçı dışında her şey çok anlamsız, boşSaci aşkı,aşkı kocasının adı gibi düşün
Hoş buldum papatya gelini benYeniden hoş geldin canım
KK da savaş çıkacak patron ,koşKazen'e yazalım nick değişimi için
Aşkom ya olmadı buCıx ,olmuyor, maşalı saçı dışında her şey çok anlamsız, boş
Eyvahlar olsun, gerçekten mi site bu anketi bile kaldıramazken bizi biraz kendinden mahrum bıraksanNeyse bu seferlik böyle olsun diğer anket konumuz Hürrem Sultan o zaman doğru anket açarım
Acaba o ne düşünüyorKK da savaş çıkacak patron ,koş
Goturun jennayi buradan yine wimin tarafında bu kadın yaCıx ,olmuyor, maşalı saçı dışında her şey çok anlamsız, boş
Kendimi ikna edemiyorum aşko maşa ,maşaaaAşkom ya olmadı bu
Ne zamandır yoktunHoş buldum papatya gelini ben
SoralımAcaba o ne düşünüyor
Geceden beri 10 kez etiketledik dönüp bakmadı nevoss,patron bizi umursamadıAcaba o ne düşünüyor
Evet bi 5 sene oldu nerdeyseNe zamandır yoktun
Arkadaş ile çok sohbetim olmadı belki tanışsak bende ikna olurdumKendimi ikna edemiyorum aşko maşa ,maşaaa
Giderim amaGoturun jennayi buradan yine wimin tarafında bu kadın ya
DenedimArkadaş ile çok sohbetim olmadı belki tanışsak bende ikna olurdum
Etiket kapalıGeceden beri 10 kez etiketledik dönüp bakmadı nevoss,patron bizi umursamadı
Olmaz Hürrem Sultan & mahidevran Sultan anketi yapmadan gitmem ahshagsgjaEyvahlar olsun, gerçekten mi site bu anketi bile kaldıramazken bizi biraz kendinden mahrum bıraksan