- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Çok büyük bir vurgun oldu bana da aşkoAşkom
Bu konu tam senin ilgi alanınSende Masal diyorsan bu iş tamamdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok büyük bir vurgun oldu bana da aşkoAşkom
Ayy nevroşumm sen buralardasın dicen kim buAşkom
Ay kahkaha attımKimse almasın şimdi "alsın"ı da farklı anlarlar maazallah. Kendim yürüyerek giderim.
Maşalı saçı işte
Bizi kırmayacak nickini Bihterin Masalı yapacakNick sahibi ne diyor peki
Saci ne olacak peki? Hava iznine mi çıkacak?Bizi kırmayacak nickini Bihterin Masalı yapacak
Senden beklemezdim diyet arkadaşımCemoos neden kızdın hayatım
Burası benim evim hep buradayımAyy nevroşumm sen buralardasın dicen kim bu
O seçeneği baştan işaretlemek gerekiyor sanırım, denedim ama olmadı galiba, anketi sıfırlasam yeniden oylama işi size kaybettirir bırakalım dağınık kalsın :)))Abla bu anketi ben baştan ayarlayamamisim onu duzelte bilir miyiz
İlk defa anket açtım kim nereye vermiş oyu görelim bı hallediver ya
Saci aşkı,aşkı kocasının adı gibi düşünSaci ne olacak peki? Hava iznine mi çıkacak?
Orası bizi ilgilendirmiyorSaci ne olacak peki? Hava iznine mi çıkacak?
Kukrişim matmazelim hadi ben izlemedim bilmiyorum, sen nasıl bilmezsin.Çok büyük bir vurgun oldu bana da aşko
Eskileri görmek güzel ben uzunnn zaman yoktumBurası benim evim hep buradayım
Sana düşük kalori alma bak zarar demiştim.Gel buraya sen de artık içimizden biriisn gidemezsin geceden beri hayatım kaydı bunun yüzünden
Çok büyük bir vurgun oldu bana da aşko
Neyse bu seferlik böyle olsun diğer anket konumuz Hürrem Sultan o zaman doğru anket açarımO seçeneği baştan işaretlemek gerekiyor sanırım, denedim ama olmadı galiba, anketi sıfırlasam yeniden oylama işi size kaybettirir bırakalım dağınık kalsın :)))
He ,öyleliii,tamamOrası bizi ilgilendirmiyor
Yeniden hoş geldin canımEskileri görmek güzel ben uzunnn zaman yoktum
Kazen'e yazalım nick değişimi içinHe ,öyleliii,tamam