Çok okumaktan olmuş olabilirCalci de okuyor da işte![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok okumaktan olmuş olabilirCalci de okuyor da işte![]()
Zorla masal yapın demedik kızlar özgür iradeleriyle kabul ediyorİste illa bi hile hurda![]()
Manipülasyonlara boyun eğme sen ne anladiysan öyle kullan![]()
Ben gonulluyum ,bu Cemos bir seyler yapıyorMaşalı oyları %52 değil miydibizim oyları biri mi tırtıklıyor, ankete sahip çıkın, sandığın üstüne mi oturursunuz, kendinizi sandığa mı zincirlersiniz bilemem
![]()
Abla napalım kocamız var bebemiz var biz anket uğruna kocamızı gözden çıkarmadıkMaşalı oyları %52 değil miydibizim oyları biri mi tırtıklıyor, ankete sahip çıkın, sandığın üstüne mi oturursunuz, kendinizi sandığa mı zincirlersiniz bilemem
![]()
Bir daha seni konudan engellicem oy kullanamayacaksinKolay manıpule edildim oyumu maşadan yana kullandım
Bunca zaman nasıl oldu da malum partili olmadım acaba
Neyse o buranın konusu degıl evet![]()
Hatırlatma kızım hâlâ benimle konuşmuyor
Aşko benim anketler üzerinde olan etkimi unutuyorsunBen gonulluyum ,bu Cemos bir seyler yapıyor![]()
Aaa eveeet,sihirli aşkooom,unuttum ben seniAşko benim anketler üzerinde olan etkimi unutuyorsun![]()
Ben arkandayım
Belki burada tuttururumAaa eveeet,sihirli aşkooom,unuttum ben seni![]()
Tüh ya en iyisi git “feda olsun anket sana maşalar kazansın yeter ki sen küsme” de. AdlflglgşgşgşHatırlatma kızım hâlâ benimle konuşmuyor![]()
Sen olmasan bu kızlar beni çiğ çiğ yerdi nevosBen arkandayım![]()
![]()
Ben gonulluyum ,bu Cemos bir seyler yapıyor![]()
Hile ve rüşvet ağının içerisinde kaldık
O zaman olarBelki burada tuttururum![]()
Onu da söyledim yemediTüh ya en iyisi git “feda olsun anket sana maşalar kazansın yeter ki sen küsme” de. Adlflglgşgşgş
Hain bu CemosHile ve rüşvet ağının içerisinde kaldık![]()