- 12 Temmuz 2006
- 56.737
- 217.643
- 1.223
- 52
Senin içme suyunu ben göndereceğim bundan sonraBen arkandayım![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin içme suyunu ben göndereceğim bundan sonraBen arkandayım![]()
![]()
Ne ne ne? Düşününce sana da maşa mantıklı geldi demi itiraf etOnu da söyledim yemedi![]()
Seçmenimi etkilemeyin ben gönderirim suyunu da gazını daSenin içme suyunu ben göndereceğim bundan sonra![]()
Aklın yolu bir ,ama itiraf edemiyorNe ne ne? Düşününce sana da maşa mantıklı geldi demi itiraf et![]()
İstersen maşa istersen masal ne dersen o olur beyim gel barışalım dedim yataktan kovdu bu seferNe ne ne? Düşününce sana da maşa mantıklı geldi demi itiraf et![]()
Yeniden Iban atmama gerek var mıSeçmenimi etkilemeyin ben gönderirim suyunu da gazını da![]()
KesinlikleAklın yolu bir ,ama itiraf edemiyor![]()
Gaz konusunda eline su dokemeyizSeçmenimi etkilemeyin ben gönderirim suyunu da gazını da![]()
Saçına maşa yapıp masal okumayı mı denesen. Ya da incili don giy öhöm şey o +18e girerİstersen maşa istersen masal ne dersen o olur beyim gel barışalım dedim yataktan kovdu bu sefer![]()
Anlaşıldı seninle sert oynamak gerekiyorSeçmenimi etkilemeyin ben gönderirim suyunu da gazını da![]()
Sana kızgın atmıyor, garezi bana zaarKesinlikle![]()
Anlaşıldı seninle sert oynamak gerekiyor
Vallah ekran görüntüsünü aldım, bizim oylar %52 altına bir düşsün topikte olay çıkarırım
Eki Görüntüle 3250403
Son çare bunları da denerim olmazsa artık bosarimSaçına maşa yapıp masal okumayı mı denesen. Ya da incili don giy öhöm şey o +18e girer
Zaten bdvye konu açsan direkt boşa derler ben yine insaflıyım çözüm şeyleri söyledimSon çare bunları da denerim olmazsa artık bosarim![]()
Özelden oy toplamak serbest miAnlaşıldı seninle sert oynamak gerekiyor
Vallah ekran görüntüsünü aldım, bizim oylar %52 altına bir düşsün topikte olay çıkarırım
Eki Görüntüle 3250403
Tehtitlerinizi oylama sonucuna saklayın sayın yönetici sitenin yarısının fikrini degistemezsinizAnlaşıldı seninle sert oynamak gerekiyor
Eki Görüntüle 3250403
Bunun bu konuyla ilgisi yok değil miSon çare bunları da denerim olmazsa artık bosarim![]()
Cemos tenhada üye dövüyor diyolla aşkoÖzelden oy toplamak serbest mi
![]()
Hangi yarısıTehtitlerinizi oylama sonucuna saklayın sayın yönetici sitenin yarısının fikrini degistemezsiniz![]()