- 18 Mart 2021
- 11.871
- 63.801
- 548
Nevos biseyler yapp mune tehtidin dozunu arttiriyorÖzelden oy toplamak serbest mi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nevos biseyler yapp mune tehtidin dozunu arttiriyorÖzelden oy toplamak serbest mi
![]()
MasumTehtitlerinizi oylama sonucuna saklayın sayın yönetici sitenin yarısının fikrini degistemezsiniz![]()
Emille Zola'yı pp yaptığın için bu davet hakkındır73 kişiyi Calcinin kitap kulübüne davet ediyoruz en başta calciyi tabi![]()
Ona gücüm yetmezNevos biseyler yapp mune tehtidin dozunu arttiriyor![]()
Ben oyumu verdim vermeyen düşünsünKesin bilgi,kaçalım![]()
Sen kendini kurtardın,ben karşıt görüşüne oy verdim,maşa yoluna cideyrumBen oyumu verdim vermeyen düşünsün![]()
Masal derken düşüncenecektin onu masalcilara selam verirken iyiydi dimiOna gücüm yetmezAncak hürmet edebiliriz
![]()
Aşkom seninde arkandayımSen kendini kurtardın,ben karşıt görüşüne oy verdim,maşa yoluna cideyrum![]()
Oda doğruMasal derken düşüncenecektin onu masalcilara selam verirken iyiydi dimi![]()
Tamam ben cirkinlesirim sen temiz kal hallederim ben merak etmeOda doğru![]()
Her zaman ki gibi aşkom![]()
![]()
Çok sağ olTamam ben cirkinlesirim sen temiz kal hallederim ben merak etme![]()
Üzülmeyin ilk davet masal bile anlamayıp masa anlayan arkadaşaEmille Zola'yı pp yaptığın için bu davet hakkındırama ben de boş okumuşum demek
![]()
Bölücülere çok sarılma nevos seni etkiliyo fark ettiysen gruptan tek o maşa demiş
O benim aşkom amaBölücülere çok sarılma nevos seni etkiliyo fark ettiysen gruptan tek o maşa demiş![]()
Bölücülere çok sarılma nevos seni etkiliyo fark ettiysen gruptan tek o maşa demiş![]()