- 12 Temmuz 2006
- 56.751
- 217.692
- 1.223
- 52
Eki Görüntüle 3250276
Cayim yeni bitti, yerdeki firca da batmanin silahlarindanhadi hep birlikte bana aglayalim bence artik
![]()
Şu an Messi gibi ağlıyorum haline

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 3250276
Cayim yeni bitti, yerdeki firca da batmanin silahlarindanhadi hep birlikte bana aglayalim bence artik
![]()
AhahahahahEki Görüntüle 3250306
Şu an Messi gibi ağlıyorum halinehoş onun ağzını burnunu sildiği mendil bile para ediyor, benim mendiller çöpe gidiyor, yollayayım mı atık malzeme olur bir faydası dokunur en azından
![]()
Baskete getirdimEki Görüntüle 3250306
Şu an Messi gibi ağlıyorum halinehoş onun ağzını burnunu sildiği mendil bile para ediyor, benim mendiller çöpe gidiyor, yollayayım mı atık malzeme olur bir faydası dokunur en azından
![]()
Bihterin saçları masallara konu olmuş anlamına gelirMasalı olsa ordaki saç ne anlama gelir ki. Maşalı saç tabii![]()
yaşlılığında o bebeleri çevrende görürsen öp de başına koy, daha ergenlikte başlayacaklar taam anne yaaa, of anne yaaa demeyeBaskete getirdimMune bebelere diyorum ki yasliligimda ayni performansi sizden de bekliyorum aksbajsbkajs
![]()
Uzdunuz leydimyaşlılığında o bebeleri çevrende görürsen öp de başına koy, daha ergenlikte başlayacaklar taam anne yaaa, of anne yaaa demeyeay bir de senin gelinlerin olacak değil miiiii
şimdiden Allah sabır versin :))))
Ama acı gerçeklerUzdunuz leydim![]()
Aglamiyorum yeaaa gozume dram kactiAma acı gerçeklerumarım sizin oğlanlar vefakar çıkar ama ergenlikte taam anne of anne sözleri garanti
![]()
Cemos bir şeyler karıştırıyor,ama hala öndeyizAbi nasıl arada sürekli 5 oy fark olabilir. Lanetli mi bu anket
Zorunlucum senin oyun ne, maşa di miBihterin saçları masallara konu olmuş anlamına gelir
Rapunzel gıbı
73 kişi nickini yanlış okumuş hâlâ arzı endam ediyorZorunlucum senin oyun ne, maşa di mi![]()
73 kişi nickini yanlış okumuş hâlâ arzı endam ediyor![]()
![]()
![]()
Vay arkadas yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis73 kişi nickini yanlış okumuş hâlâ arzı endam ediyor![]()
![]()
![]()
Yorumun alnı olsa öperim,gel seni öpeyim manaylaVay arkadas yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis![]()
Nick masal olacak bu kadar kişinin hakkını yedirmemVay arkadas yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis![]()
73 kişi nickini yanlış okumuş hâlâ arzı endam ediyor![]()
![]()
![]()
Seni mi kırcamZorunlucum senin oyun ne, maşa di mi![]()
Bu vesileyleYorumun alnı olsa öperim,gel seni öpeyim manayla![]()
Hala direniyorNick masal olacak bu kadar kişinin hakkını yedirmem![]()