- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
ben yağlı yemek yemem.kızım altı üstü allayıp pullayıp fırına atıcan ya da tavaya neyini yapamadın
ben ki makarnadan başka bişi bilmem yani sen düşün kolaylıgını
Atom o yedigin sey atom!1,5 ayin ustune onu da yedin ya uzay ussu olursun artikya neden öyle dedin şimdi
evet ya,everelim şunları.BB benimkide aynısı kocayı bırakınca bize sardı galiba
Bence de
Atom o yedigin sey atom!1,5 ayin ustune onu da yedin ya uzay ussu olursun artik
evet ya,everelim şunları.
Atom o yedigin sey atom!1,5 ayin ustune onu da yedin ya uzay ussu olursun artik
justın kendisi atom zaten.
puhahaha ya mesajları okuyorum beğendim hımman yaranılmıyo da
zırt pırt sen yazmışın
ya deme öyle zaten eski halime bakıyorum çalı çırpı gibiyim ofbi de şimdi bak göbek önde gidiyo
beğen beğen beğeni sayım mesajıma denk gelirse egodan ölürüm.puhahaha ya mesajları okuyorum beğendim hımman yaranılmıyo da
zırt pırt sen yazmışın
ya deme öyle zaten eski halime bakıyorum çalı çırpı gibiyim ofbi de şimdi bak göbek önde gidiyo
ben de atomum,atom olmak kötü bir şey mi?ya çok alınıyom deme öyle cidden
Verirsin bisey olmaz gider o azcik sporla benki 10 kilo verdim bisey olmaz azcik gobektenpuhahaha ya mesajları okuyorum beğendim hımman yaranılmıyo da
zırt pırt sen yazmışın
Olsun be just ne olacakpuhahaha ya mesajları okuyorum beğendim hımman yaranılmıyo da
zırt pırt sen yazmışın
hoşgeldinn çatlak
puhahaha ya mesajları okuyorum beğendim hımman yaranılmıyo da
zırt pırt sen yazmışın