- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
güzel bişiye benziyo o,ben de bugün çipurayaptım,iğrenç oldu.varrrrrrrrrr direk malatyadan hediye gelmişti banada abbuuuuuuuuu bugün düz duvarrr
Efsaneeee!ve de tehlikeeeeeeYa kızlar bugün fuardan bişey aldım malatyaya özgüymüş
fındıklı ballı sarma tatlısı abavv bırakamıyorum ya o nasıl bişey yiyen bilen var mı aranızda
Hahahahavarrrrrrrrrr direk malatyadan hediye gelmişti banada abbuuuuuuuuu bugün düz duvarrr
güzel bişiye benziyo o,ben de bugün çipurayaptım,iğrenç oldu.
Aaaa nedennn? Yok be olmamistir cok kasman lazim igrenc olabilmesi icingüzel bişiye benziyo o,ben de bugün çipurayaptım,iğrenç oldu.
varrrrrrrrrr direk malatyadan hediye gelmişti banada abbuuuuuuuuu bugün düz duvarrr
Heh iyi istanbulluyum ben canakkale falan olaydi belki oralardanda hissedilirdi ama kurtardik sukur
Serbei bi tatli mi ben yidim sanki
ben hiç yapamamışım,olmadı yani,nasip..evet tadı mikemmel enerjisi de mikemmelçipuraya bayılırım ha canım istedi
valla tadı güzel değildi..Aaaa nedennn? Yok be olmamistir cok kasman lazim igrenc olabilmesi icin
Hayirlisi be gülümben hiç yapamamışım,olmadı yani,nasip..
bi dakika şimdi neden gız nasıl bi etkisi var ona göre söyle
ya durduramıyom ama çok güzel lanet olası paketi bitiricem
ya hani bu hatun sizi topa tutuyodu gayet esprikli konuşuyo valla utanmıyo
yok canım şöyle pestil gibi bir şeyin içinde susam fındık bal falan ay bayılazam
Kiz hakkimi yiyo essolular.sadece bikac yorumu sevimsiz buldum o kadar yoksa ne utanicam.dedigim gibi mutfakta asciyimbi dakika şimdi neden gız nasıl bi etkisi var ona göre söyle
ya durduramıyom ama çok güzel lanet olası paketi bitiricem
ya hani bu hatun sizi topa tutuyodu gayet esprikli konuşuyo valla utanmıyo
yok canım şöyle pestil gibi bir şeyin içinde susam fındık bal falan ay bayılazam
ben hiç yapamamışım,olmadı yani,nasip..
Merak kediyi oldurur datmin diriltir nasilröntgenci gonşuu olsun başlık
Merak kediyi oldurur datmin diriltir nasil
Pes etme kiz bende harika bi somon tarifi var istesende kotu olamaz.yaparsin sevdiceginevalla tadı güzel değildi..
niye ille de seks dediğin belli oldu
paketi bitirince bi bakmışsın kocan yanında
Olsun boyle boyle ogrenirsin osloda somon yersiniz artikvalla tadı güzel değildi..
Sefin sirrikızım altı üstü allayıp pullayıp fırına atıcan ya da tavaya neyini yapamadın
ben ki makarnadan başka bişi bilmem yani sen düşün kolaylıgını