- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de atomum,atom olmak kötü bir şey mi?
Verirsin bisey olmaz gider o azcik sporla benki 10 kilo verdim bisey olmaz azcik gobekten
Italyan diyeti mijust ben sana diyet yaptırcam.
bende yahu aynenn balık aşerdimYaw açım zaten. Biri balık diyor, biri tatlı diyor. Acı biber sürcem ağzınıza
beğen beğen beğeni sayım mesajıma denk gelirse egodan ölürüm.
yarın kalk koş just.dobiş işte ben eskisi gibi olmak istiyorum ayrılmadan önce o kadar zayıflamıştım ki çökmüştüm resmen
totomu kaldırmak zor geliyor bana ya önceden jillia nyapıyodum
Ya onceden yaptiysan simdide yaparsin.o totoyu kaldiramamak psikolojik biraz moral bozuklugundan.ama herseyden once o elindekini yavasca yere birakkdobiş işte ben eskisi gibi olmak istiyorum ayrılmadan önce o kadar zayıflamıştım ki çökmüştüm resmen
totomu kaldırmak zor geliyor bana ya önceden jillia nyapıyodum
geçicem seni tmmı:sS:sben sitede en çok beğenisi olan 2. kişi olmuşum ya la
ben yapayım da bir daha aşerme.bende yahu aynenn balık aşerdim
Ya onceden yaptiysan simdide yaparsin.o totoyu kaldiramamak psikolojik biraz moral bozuklugundan.ama herseyden once o elindekini yavasca yere birakk
yarın kalk koş just.
Vayy:)ben sitede en çok beğenisi olan 2. kişi olmuşum ya la
ben sitede en çok beğenisi olan 2. kişi olmuşum ya la
yapma böyle şeyler.siteden tamamen uyelıgımın sılınmesı ıcın mıllete ne deyıp cıldırtmalıyım
Kalk gel benim buzlukta var. Yaparız bi de rakı açarız yanına.bende yahu aynenn balık aşerdim
Ben hic ugramadim desem yeridirBDV masıldı bugün kızlar bensiz polemik yaptıysanız çok kırılırım.
siteden tamamen uyelıgımın sılınmesı ıcın mıllete ne deyıp cıldırtmalıyım
Sakacimisin?siteden tamamen uyelıgımın sılınmesı ıcın mıllete ne deyıp cıldırtmalıyım
Kalk gel benim buzlukta var. Yaparız bi de rakı açarız yanına.