Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
varrrrrrrrrr direk malatyadan hediye gelmişti banada abbuuuuuuuuu bugün düz duvarrr

bi dakika şimdi neden gız nasıl bi etkisi var ona göre söyle :KK53:

ya durduramıyom ama çok güzel lanet olası paketi bitiricem :KK70:

Heh iyi istanbulluyum ben canakkale falan olaydi belki oralardanda hissedilirdi ama kurtardik sukur

ya hani bu hatun sizi topa tutuyodu gayet esprikli konuşuyo valla utanmıyo :KK53:

:KK23:
Serbei bi tatli mi ben yidim sanki:KK45:

yok canım şöyle pestil gibi bir şeyin içinde susam fındık bal falan ay bayılazam

ya hani bu hatun sizi topa tutuyodu gayet esprikli konuşuyo valla utanmıyo :KK53:

yok canım şöyle pestil gibi bir şeyin içinde susam fındık bal falan ay bayılazam

niye ille de seks dediğin belli oldu :KK70::KK70:
paketi bitirince bi bakmışsın kocan yanında :KK70::KK70:

Kiz hakkimi yiyo essolular.sadece bikac yorumu sevimsiz buldum o kadar yoksa ne utanicam.dedigim gibi mutfakta asciyim:KK70:

niye ille de seks dediğin belli oldu :KK70::KK70:
paketi bitirince bi bakmışsın kocan yanında :KK70::KK70:

gerçi içinde çok enerji verii şeyler var evet of bi göbeğime bakıyorum bi sarma tatlısına of ya :KK43:

QUOTE="Siskooanne, post: 36709250, member: 606933"]Kiz hakkimi yiyo essolular.sadece bikac yorumu sevimsiz buldum o kadar yoksa ne utanicam.dedigim gibi mutfakta asciyim:KK70:[/QUOTE]

seksi kim sevmez :KK33::KK8::KK70:

just bana iş atıyo.:KK59::KK59:
Adsız.png
fg.png
11.png
22.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X