- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.658
Nerde benim piiiii butonum yaaaaa
çok kızdırdı ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde benim piiiii butonum yaaaaa
benim adım iyesiz bikerem
kızım çok fena ya
yalnız varya barıştıgınız ilk günü ben düşünemiyorum alev alacak ortalık
Mine kimdi o zaman 2. Kişiligin mi psikologların psikopat oldugu soyleniyor ne diyorsunuz bu konudabenim adım iyesiz bikerem
bana da just diyolardı len o just benim
Yaaa hakkatennn bende dusunmuyo degilim o kismi kaldiki 1 hafta az bi zaman degil1.5 ay oldu bilmem anlatabiliyom mu
Mine kimdi o zaman 2. Kişiligin mi psikologların psikopat oldugu soyleniyor ne diyorsunuz bu konuda
ya tatilde var ya her gün iki kez sordu ne zaman dönüyon ne zaman dönüyon ne zaman dönüyon tüm gün kedi gibi pusuya yatmış ben biliyorum
Yaaa hakkatennn bende dusunmuyo degilim o kismi kaldiki 1 hafta az bi zaman degil
Cık degilmine breakingbadd ya ben değilim o
bilmem sence doğru mu
zahauahahhahahahaa
akbaba gibi bekliyorr yandın seeenn
ne yanması ayol.. hehehhe...
Ya at cope gitsin bosver kaynasin sorun degil.senin boşanmalı mesaj arada kaynadı sanma daha 90lardayım elbet oraya da gelip alıntılıcam seni bakıcam o mesaja yolda şarjım bitiyidi bakamadım
bana da bi kac tane geldi canim noluyoruz dedim nabersinizJust bildirim saldırısı yapıyo bana.
Just bildirim saldırısı yapıyo bana.
Ne oluyoo.Mine kimdi o zaman 2. Kişiligin mi psikologların psikopat oldugu soyleniyor ne diyorsunuz bu konuda
gezdim bugün.nerdesin sen
Tabiki sensin tatlim easy babyburaların justı benim