- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.746
Oh sefan olsungezdim bugün.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh sefan olsungezdim bugün.
Nerdesin kiz kac saattir?oyle fransiz kalirsinnn!norvec mi diyeydim?Ne oluyoo.
ya ben bilmiyorum bana da anlatın.Nerdesin kiz kac saattir?oyle fransiz kalirsinnn!norvec mi diyeydim?
Norvecli oNerdesin kiz kac saattir?oyle fransiz kalirsinnn!norvec mi diyeydim?
gezdim bugün.
hadi,anlatın nolduu.belliiiiiiii
hadi,anlatın nolduu.
Beybiler benim uykum yok ya bdv ye konu accam aa cok dertliyim
Valla bende okuyordum arkadan pasif katilimci olarakhadi,anlatın nolduu.
Bikac gun once buralar hep dutluktu ama buguun aldi yurudu uctu kactiya ben bilmiyorum bana da anlatın.
Ah kuzum bugunun bdvcisi sen misin? Ac bekliyozBeybiler benim uykum yok ya bdv ye konu accam aa cok dertliyim
Ya at cope gitsin bosver kaynasin sorun degil.
Sen muhitini soyle bacim biz siz bulusunca o muhite ugramayalim yakinlarimizi uyalarim alim allah
yaaaaaaaa.Bikac gun once buralar hep dutluktu ama buguun aldi yurudu uctu kacti
Sevgilimizle ayni sehirdeyiz merakli kapi komsusu yuzunden ayri yerlerdeyiz nasil bir baslik bulayim ya yok biri bisey der gece gece ban yemekaç aç bizde gececi tayfayız
Ya kızlar bugün fuardan bişey aldım malatyaya özgüymüş
fındıklı ballı sarma tatlısı abavv bırakamıyorum ya o nasıl bişey yiyen bilen var mı aranızda
Heh iyi istanbulluyum ben canakkale falan olaydi belki oralardanda hissedilirdi ama kurtardik sukurphahah izmirliyim ben canım sen nerelisin
Serbei bi tatli mi ben yidim sankiYa kızlar bugün fuardan bişey aldım malatyaya özgüymüş
fındıklı ballı sarma tatlısı abavv bırakamıyorum ya o nasıl bişey yiyen bilen var mı aranızda
Sevgilimizle ayni sehirdeyiz merakli kapi komsusu yuzunden ayri yerlerdeyiz nasil bir baslik bulayim ya yok biri bisey der gece gece ban yemek