- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
Aynen o benim iste.ben yarin basliyorum tedaviye ama o asla gelmez.ben artik kendimi bebisi kurtarmanin pesindeyim.eger onun diledigi gibi bi hayat yasamicaksam razi.o da beni bu sekilde yola getirmeye calisiyo ama artik cok yiprandim yapicak hicbiseyim yok.zaten o benim musluman olmadigimi ve aramizda dini nikah kalmadigini dusunuyo.Allah akil fikir versin ne diyim.Aa hatirladim ben seni konun vardi senin sanki dimi?
Psikolog ya da psikiyatriste gitmeli bence biseyi bu kdr abartmak normal degil : (
Ne dusunuyor bosanma hakkinda razi mi
CatlakB alintilayamiyorum bebegim ya hata veriyor ancak sunu soyleyebilirim bunun bi degisik versiyonu benim babam. Ne yapacaksin biliyor musun meslegini eline alana kadar cekeceksin sonra sen sag ben selamet diyeceksin ben oyle yaptim ben buyudukce aramiz duzeldi zaten
@eessrryyaa sagol bebisim sen nasilsin
Mutella hosgeldiniz o zaman ekmegini ben yiyorum galiba bunun bb bdvde reklamini yapinca topicin
Aynen o benim iste.ben yarin basliyorum tedaviye ama o asla gelmez.ben artik kendimi bebisi kurtarmanin pesindeyim.eger onun diledigi gibi bi hayat yasamicaksam razi.o da beni bu sekilde yola getirmeye calisiyo ama artik cok yiprandim yapicak hicbiseyim yok.zaten o benim musluman olmadigimi ve aramizda dini nikah kalmadigini dusunuyo.Allah akil fikir versin ne diyim.
Benim babamda neredeyse seninkinin ayni.sevgisini gosterdi hep ama alkolik konustugunu ne soyledigini hic bilmez.evlendim anne oldum hala kufur duyarim eger ictiyse.babam hala karsima vikar ama eskisi kadar dert etmiyorum.ben babamdan degil o benim gibi bi evlattan mahrum kaliyo.oyle dusun:)Ben buna karşı hiç bi zaman düzelmem..
Üstünden 4 haftaya yakın bi süre geçti ama unutmuyorum..
Her gördükçe içim acıyor..
2 yıllık aandada mutlu değilim..
Ek tercihle 4 yıllık tutturmaya çalışıcam bakalım artık
Ay hayir yaptiklari normal olsa bilsemki o sekilde mutlu olucak yine gam yemicem.daha iyi gunleri bunlar beklesin.madem nikah dustu cikmiyorum yanina hic gostermiyorum kendimi hergun cocugu almaya geliyo bi gorsun bakaljm mahrumiyet nasil oluyo.okuzogluokuzSıkma canını tatlım, o yana yakıla aransın. Öteki dünyada mutlu olucam diye, bu dünyadaki yuvasını dağıtan adama ne denir?...
Allahimmm oyle evlilik teklifi yenir yaaaa!!Aynen böyle evlilik teklifi istiyorum
Memnun oldummEh iste senden naber
Ben de 23 yasindayim psikoloji mezunuyum
safak kac? : )
Senin kocan nerde kiz
Allahimmm oyle evlilik teklifi yenir yaaaa!!
Ahahahah olsun yapa yapa ogrenir az pisse bile ev ekmegi gibisi yok:)seninde imtihanin cig tavuk degil ekmekmis demekki nihohohVallahi yenir, hayal kurması güzel de... işte bakalım gerçekler nasıl olacak
Benimki şuan ekmek pişiriyor, bu hayatında ikinci kez ekmek yapışı.
İlkini dün yaptı ama ben tarif ettim öyle yaptı, ben sadece elimi sürmedim.
Yine de fırından erken çıkarmış içi hafif pişmemiş gibiydi, öylece yedik, hevesi kırılmasın diye bir şey demedim ama karnım ağrıdı bütün gece.
Bugün bana hiç sormadı, sürpriz olsun istiyormuş. Endişeliyim
Neyse, önümüze ne koysa yiyeceğiz artık...
Benim babamda neredeyse seninkinin ayni.sevgisini gosterdi hep ama alkolik konustugunu ne soyledigini hic bilmez.evlendim anne oldum hala kufur duyarim eger ictiyse.babam hala karsima vikar ama eskisi kadar dert etmiyorum.ben babamdan degil o benim gibi bi evlattan mahrum kaliyo.oyle dusun:)
Cok sıkılıyooom kiiiiizzzzzzz cok hastayim gezemiyorumdaaaa.
Bak burda en deliler hep en dertli olanlar seninde korku filmi fantazilerin iste hep bu yuzdenAynen bizim kıymetimizi bilmiyor..
Şimdide yaptığı hiç bişey bana gerçekçi gelmiyo..
Bak burda en deliler hep en dertli olanlar seninde korku filmi fantazilerin iste hep bu yuzden
Link olarak at anacımYa ben neden video eklemeyi beceremiyorum?
Aynen böyle evlilik teklifi istiyorum
bende böyle bişi istiyorum bence çok samimişaka yapıyorum benimkinden böyle bişi beklenr anca gönlümü avutuyorum çaktırmayın
kadının dudakları kesss
Yok anacim kendimden yukleyecektim neyseeeLink olarak at anacım