Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aa hatirladim ben seni konun vardi senin sanki dimi?

Psikolog ya da psikiyatriste gitmeli bence biseyi bu kdr abartmak normal degil : (

Ne dusunuyor bosanma hakkinda razi mi
Aynen o benim iste.ben yarin basliyorum tedaviye ama o asla gelmez.ben artik kendimi bebisi kurtarmanin pesindeyim.eger onun diledigi gibi bi hayat yasamicaksam razi.o da beni bu sekilde yola getirmeye calisiyo ama artik cok yiprandim yapicak hicbiseyim yok.zaten o benim musluman olmadigimi ve aramizda dini nikah kalmadigini dusunuyo.Allah akil fikir versin ne diyim.

Ben buna karşı hiç bi zaman düzelmem..
Üstünden 4 haftaya yakın bi süre geçti ama unutmuyorum..
Her gördükçe içim acıyor..
2 yıllık aandada mutlu değilim..
Ek tercihle 4 yıllık tutturmaya çalışıcam bakalım artık

Sıkma canını tatlım, o yana yakıla aransın. Öteki dünyada mutlu olucam diye, bu dünyadaki yuvasını dağıtan adama ne denir?...

Benim babamda neredeyse seninkinin ayni.sevgisini gosterdi hep ama alkolik konustugunu ne soyledigini hic bilmez.evlendim anne oldum hala kufur duyarim eger ictiyse.babam hala karsima vikar ama eskisi kadar dert etmiyorum.ben babamdan degil o benim gibi bi evlattan mahrum kaliyo.oyle dusun:)
Cok sıkılıyooom kiiiiizzzzzzz cok hastayim gezemiyorumdaaaa.

Sıkma canını tatlım, o yana yakıla aransın. Öteki dünyada mutlu olucam diye, bu dünyadaki yuvasını dağıtan adama ne denir?...
Ay hayir yaptiklari normal olsa bilsemki o sekilde mutlu olucak yine gam yemicem.daha iyi gunleri bunlar beklesin.madem nikah dustu cikmiyorum yanina hic gostermiyorum kendimi hergun cocugu almaya geliyo bi gorsun bakaljm mahrumiyet nasil oluyo.okuzogluokuz

Allahimmm oyle evlilik teklifi yenir yaaaa!!

Vallahi yenir, hayal kurması güzel de... işte bakalım gerçekler nasıl olacak

Benimki şuan ekmek pişiriyor, bu hayatında ikinci kez ekmek yapışı.
İlkini dün yaptı ama ben tarif ettim öyle yaptı, ben sadece elimi sürmedim.
Yine de fırından erken çıkarmış içi hafif pişmemiş gibiydi, öylece yedik, hevesi kırılmasın diye bir şey demedim ama karnım ağrıdı bütün gece.
Bugün bana hiç sormadı, sürpriz olsun istiyormuş. Endişeliyim
Neyse, önümüze ne koysa yiyeceğiz artık...

Ahahahah olsun yapa yapa ogrenir az pisse bile ev ekmegi gibisi yok:)seninde imtihanin cig tavuk degil ekmekmis demekki nihohoh

Aynen bizim kıymetimizi bilmiyor..
Şimdide yaptığı hiç bişey bana gerçekçi gelmiyo..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…