- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
Ex kocam olsu bi hafta once ayirdik evleri.yarinda avukatla gorusucez bakalimEh iste senden naber
Ben de 23 yasindayim psikoloji mezunuyum
safak kac? : )
Senin kocan nerde kiz
Kızlar kızlar gelem miiiii
Yanağııızdan öpem miiii
Siz kocağğğzın koynundaaa
Ben soğuktan ölem miiiiii
Offf tezi bitiricem az kaldı, ama ben de kafayı yidim
Dün gece uyuya kaldim ben :) bence önce hat kimin üstüne onu öğren sonra de saf saf sor askim 541li turkcel nunarasi var mi diye ama sinirli sorarsan bence o da hemen ataga gecer tekrar tartisirsiniz o yüzden tatli tatli sorIcim icimi yedi simdi benim bildigim boyle bi hatti yok.
Hem özledin hem ayriliyorsun niye ki ?Ex kocam olsu bi hafta once ayirdik evleri.yarinda avukatla gorusucez bakalim
Justiiiiiiii Naber beybimm
Ex kocam olsu bi hafta once ayirdik evleri.yarinda avukatla gorusucez bakalim
Hayırdır eh lik bi şey mi oldu :OEhh senden persocum
Sen de mi? Ah ah ben de 5 aydir ayriyim. Siz neden bosaniyosunuz?
Dün gece uyuya kaldim resmen :))
Dün gece uyuya kaldim ben :) bence önce hat kimin üstüne onu öğren sonra de saf saf sor askim 541li turkcel nunarasi var mi diye ama sinirli sorarsan bence o da hemen ataga gecer tekrar tartisirsiniz o yüzden tatli tatli sor
Hayırdır eh lik bi şey mi oldu :O
Bdvdeki konu mu yoksa başka bişeyden mi kaçtı keyfin kuzumKarisik bugun moralim bozuk zaten pek keyifli degilim
Bdvdeki konu mu yoksa başka bişeyden mi kaçtı keyfin kuzum
Fistigim oglusum... ondan kacti canim. Her gece yatmadan aklima geliyo zaten agliyorum
Dua Et daha kötüsü olmamış hiç dayanazdin ben hala kendime gelemedim en azindan yaşıyor ve mutlu arada seni özlemesi dışında bir sıkıntısı yoktur eminim
Hem özledin hem ayriliyorsun niye ki ?
Ya bizimki kavga dovus anlasamamazlik sevgisizlik kari kiz davasi falan degil.oyle boktan oyle caresizimki.girdi bi cemaate agzimiza edildi.nefes alamiyoruz.mecbur kaldim ayrilmaya akil sagligim icin cocugum icin.okula gondemicem demeye bile basladi.bi umut ayri kalinca belki akli basina gelir diye bekliyorum.zaten kavga dovus falan olsa bana bu kadar koymazdiEhh senden persocum
Sen de mi? Ah ah ben de 5 aydir ayriyim. Siz neden bosaniyosunuz?
İnsallahhh düzelir araniz canim o zaman . Bu cemaat falan bana cok uzak geliyor insallah siz de hemen birlesirsinizYa bizimki kavga dovus anlasamamazlik sevgisizlik kari kiz davasi falan degil.oyle boktan oyle caresizimki.girdi bi cemaate agzimiza edildi.nefes alamiyoruz.mecbur kaldim ayrilmaya akil sagligim icin cocugum icin.okula gondemicem demeye bile basladi.bi umut ayri kalinca belki akli basina gelir diye bekliyorum.zaten kavga dovus falan olsa bana bu kadar koymazdi
Aynenn yaaaa dertlerrr derya yine :) ahh bu erkekler hep onlarin sucuya hani geyik yapılacaktı burda. yine dertlere kederlere dolmuşunuzzzz. canlanın biraz
Ya bizimki kavga dovus anlasamamazlik sevgisizlik kari kiz davasi falan degil.oyle boktan oyle caresizimki.girdi bi cemaate agzimiza edildi.nefes alamiyoruz.mecbur kaldim ayrilmaya akil sagligim icin cocugum icin.okula gondemicem demeye bile basladi.bi umut ayri kalinca belki akli basina gelir diye bekliyorum.zaten kavga dovus falan olsa bana bu kadar koymazdi
ömrümüzü yediler ömrümüzüüüüüAynenn yaaaa dertlerrr derya yine :) ahh bu erkekler hep onlarin sucu
Bize de cok uzakti ama insanin basina hersey geliyo iste.umarim duzelirİnsallahhh düzelir araniz canim o zaman . Bu cemaat falan bana cok uzak geliyor insallah siz de hemen birlesirsiniz
İnsallahh canimm yaBize de cok uzakti ama insanin basina hersey geliyo iste.umarim duzelir