Artistligin luzmu yok anliyorum ben onun manipulasyonlarini ben de psikologum
Ay bu yastik var ya ben bunun uzununu kendim yaptim kalin yorgani rulo yaptim hem kolumu hem bacagimi sariyodum ona
Kızçelerim, gece kuşlarım, sizlere iyi sohbetler.
Bu talihsiz bacınızın çalışmaya geri dönmesi lazım.
Öpüldünüz
Banada yapıp göndersene
Gonderirim kiz sen iste
Nasıl barıştınız anlat bakayım
Ben ona nazik davraniyodum haftalardir ama o hala ilgisizdi umursamazdi en son patladim saydim doktum o zaman dikkate aldi ve bana hak verdi demek ki bu dilden anliyormus o ona da soyledim nazik davraniyorum anlamiyosun bagirip cagirinca dikkate aliyosun dedim bana bunu simdi fark ettirdin haklisin neden senle paylasmiyorum ki dedi sonra ask bocekligi yapmaya basladi dogru mu yaptim bilmiyorum ki..
Donuste gorusuruz muhtemelen..
Bu arada kafaya taktim nasil uyucam bilmiyorum : D
Hayırlısı olsun
O bendede var bende bugün facede siyasi şeyler hep paylaşıyoda aşkla ilgili şeyler paylaşmıyor senin varın yokun siyaset takım dedim yaygarayı kopardımçocukta böyle oldu
Ondan mi uyuyamiyosun yoksa sen de : D ben dayanamicam msj atip sorucam ya : D
Aynen bizim işler sıkıntıya girdi..
Mutsuzum huzursuzum falan dedi..
Dur kız sabah olsun
Iliskiden dolayi mi mutsuzmus?
Attim bile aninda icim rahatladi yilisik yazdim bi de once gunaydin dedim cevap atar o sabah -.-
Benim kaprislerimden dolayıymış.
Ama hep değilmiş mutlu huzurlu olduğu zamanlarıda varmış..
Babam yüzünden psikoloji gitti benim yine sıkıntı çıkarttı adam..
Yük kalktı demiii kiloda verdin yağlarda eridiii
O zaman sen de kapris degil de biraz mesela tatli tatli yap yapacagini ben oyle gizliyorum bi kez arastirma konusu yapicam diye laf almaya calistim agzindan anladikknin tez yazarlari gibi oldum
sorma hafif hissediyorum
Edit: baban ne yapti
KIS BARIŞMIŞIN sevindim.....Ben ona nazik davraniyodum haftalardir ama o hala ilgisizdi umursamazdi en son patladim saydim doktum o zaman dikkate aldi ve bana hak verdi demek ki bu dilden anliyormus o ona da soyledim nazik davraniyorum anlamiyosun bagirip cagirinca dikkate aliyosun dedim bana bunu simdi fark ettirdin haklisin neden senle paylasmiyorum ki dedi sonra ask bocekligi yapmaya basladi dogru mu yaptim bilmiyorum ki..
Donuste gorusuruz muhtemelen..
Bu arada kafaya taktim nasil uyucam bilmiyorum : D
Evet ya ne reklam oldu amaCatlakB alintilayamiyorum bebegim ya hata veriyor ancak sunu soyleyebilirim bunun bi degisik versiyonu benim babam. Ne yapacaksin biliyor musun meslegini eline alana kadar cekeceksin sonra sen sag ben selamet diyeceksin ben oyle yaptim ben buyudukce aramiz duzeldi zaten
_AgLaTaN KaFe_ sagol bebisim sen nasilsin
Mutella hosgeldiniz o zaman ekmegini ben yiyorum galiba bunun bb bdvde reklamini yapinca topicin
Evet ya ne reklam oldu ama
Naber? Tanışalım, ben muti 22 yaşındayım, asker bekliyorum, sosyoloji mezunuyum, Haziran'da mezun oldum. Asker beklerken kpss'ye hazırlanmak imkansız oluyor. haliyle kötüydü. 74 puan aldım, bir umut atama bekliyorum
Anam hic uyumaya gelmiyonuz hee kaynatmissiniz da kaynatmissiniz.bdvciler sizi nolcak kiz bizim bu dertlerimiiz.
Bi de kocami cok ozluyorum
Justiiiiiiii Naber beybimmEh iste senden naber
Ben de 23 yasindayim psikoloji mezunuyum
safak kac? : )
Senin kocan nerde kiz