Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün gece uyuya kaldim resmen :))
Kızlar kızlar gelem miiiii
Yanağııızdan öpem miiii
Siz kocağğğzın koynundaaa
Ben soğuktan ölem miiiiii :KK76:

Offf tezi bitiricem az kaldı, ama ben de kafayı yidim :KK53:
Icim icimi yedi simdi benim bildigim boyle bi hatti yok.
Dün gece uyuya kaldim ben :) bence önce hat kimin üstüne onu öğren sonra de saf saf sor askim 541li turkcel nunarasi var mi diye ama sinirli sorarsan bence o da hemen ataga gecer tekrar tartisirsiniz o yüzden tatli tatli sor

Dün gece uyuya kaldim resmen :))

Dün gece uyuya kaldim ben :) bence önce hat kimin üstüne onu öğren sonra de saf saf sor askim 541li turkcel nunarasi var mi diye ama sinirli sorarsan bence o da hemen ataga gecer tekrar tartisirsiniz o yüzden tatli tatli sor

Dogru bilmisim annesininmis o hat once hatliya cevirmis annesi faturayi cok getirince geri kontorlu yapmak isteyince olmamis o da kendine almis zaten faturali istiyomus falan ama evet sorunca gerildik ya hem bi seferde duzgun anlatamiyo hem kiziyo.

Konu acmistim sonra ortadan bi kayboldum yeni yeni takılmaya başladım suan 12 köpeğin var justim acılarına dayanamadım hastanelik oldum :mad:

Hem özledin hem ayriliyorsun niye ki ?

Ehh senden persocum

Sen de mi? Ah ah ben de 5 aydir ayriyim. Siz neden bosaniyosunuz?
Ya bizimki kavga dovus anlasamamazlik sevgisizlik kari kiz davasi falan degil.oyle boktan oyle caresizimki.girdi bi cemaate agzimiza edildi.nefes alamiyoruz.mecbur kaldim ayrilmaya akil sagligim icin cocugum icin.okula gondemicem demeye bile basladi.bi umut ayri kalinca belki akli basina gelir diye bekliyorum.zaten kavga dovus falan olsa bana bu kadar koymazdi

Ya bizimki kavga dovus anlasamamazlik sevgisizlik kari kiz davasi falan degil.oyle boktan oyle caresizimki.girdi bi cemaate agzimiza edildi.nefes alamiyoruz.mecbur kaldim ayrilmaya akil sagligim icin cocugum icin.okula gondemicem demeye bile basladi.bi umut ayri kalinca belki akli basina gelir diye bekliyorum.zaten kavga dovus falan olsa bana bu kadar koymazdi
İnsallahhh düzelir araniz canim o zaman . Bu cemaat falan bana cok uzak geliyor insallah siz de hemen birlesirsiniz

Aa hatirladim ben seni konun vardi senin sanki dimi?

Psikolog ya da psikiyatriste gitmeli bence biseyi bu kdr abartmak normal degil : (

Ne dusunuyor bosanma hakkinda razi mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X